Compact toilet

Compact toilet

Heb jij slechts een kleine ruimte beschikbaar voor je toilet? Maak optimaal gebruik van je toiletruimte met de compacte toiletartikelen van Saniweb. Zo behoud je een stijlvol design en gebruik je de beschikbare ruimte optimaal, waardoor je alle basisbenodigdheden kwijt kunt.

De mogelijkheden

Als je slechts een kleine toiletruimte tot je beschikking hebt is het natuurlijk fijn om deze zo compact mogelijk in te delen. Door optimaal gebruik te maken van de ruimte is het ook bij een klein toilet mogelijk om er een stijlvolle ruimte van te maken. Kies bijvoorbeeld voor een hangend toilet in plaats van een staand toilet. Hierdoor geef je namelijk een ruimtelijk aspect aan de toiletruimte. Het bijbehorende reservoir kan ingebouwd worden in de muur, waardoor je extra ruimte kunt besparen. Naast deze essentiële onderdelen van het toilet is het vaak ook wenselijk om een fonteintje in de ruimte plaatsen, zodat je je handen kunt wassen na het gebruik van het toilet. Om de ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken, is het mogelijk om een fonteintje in de hoek van de ruimte in te bouwen. Ook op deze manier bevorder je het ruimtelijke aspect van de kleine toiletruimte. Met deze producten maak je van een kleine ruimte een compact toilet. Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kun je ervoor kiezen om nog enkele extra accessoires toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een reserveclosetrolhouder.

Kies voor jouw stijl

Saniweb heeft een uitgebreid assortiment wat betreft hangende toiletten en fonteintjes. Ze zijn in verschillende stijlen beschikbaar en daarom kun je altijd voor een design kiezen dat bij jouw stijl past. Daarnaast is het in een compacte ruimte handiger om met ronde vormen te werken in plaats van hoeken. Zo voorkom je het stoten tegen de toiletmeubels en het draagt bovendien ook bij aan het ruimtelijke aspect van het toilet. Ook werken in de hoogte zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Plaats bijvoorbeeld een plank aan de muur om accessoires op kwijt te kunnen. Door het toevoegen van extra accessoires naar jouw smaak maak je de ruimte eigen. Of kies voor een mooie betegeling op de wand voor een extra effect.

Bekijk de producten

Wil jij nog meer inspiratie opdoen over hoe jij jouw kleine toiletruimte zo compact mogelijk kunt indelen? Ons assortiment biedt verschillende producten die perfect passen bij een compacte toiletruimte. Bekijk de producten op de website om een beeld te krijgen van welke producten bij jouw toiletruimte passen. Om een goed overzicht te krijgen van specifieke producten kun je gebruik maken van de zoekfilters. Zo zoek je gemakkelijk de beste producten voor jou bij elkaar. Bovendien profiteer je bij Saniweb altijd van scherpe prijzen én je producten worden gratis thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-) op een door jou gekozen moment.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op