Afdekkap afvoer

Een afdekkap voor jouw doucheafvoer zorgt ervoor dat het water in jouw douche subtiel wegstroomt en de afvoer netjes is weggewerkt in de vloer. De afdekkappen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en formaten. Hierdoor stem je het product mooi af op de rest van het interieur. Ben je benieuwd naar het gehele assortiment aan afdekkappen voor doucheafvoeren? Lees dan snel verder of bekijk direct de producten in de webshop van Saniweb.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van een afdekkap voor een doucheafvoer

Wanneer jij gebruik maakt van een douchebak in jouw badkamer, dan heb je altijd een afvoer nodig waardoor het water gemakkelijk wegstroomt. Een afvoer wordt in de meeste gevallen afgesloten met een afdekkap, ook wel afdekplaat genoemd. Deze schijf draai je op de afvoer en het water loopt nu netjes onder de afdekkap weg. De afdekplaat zorgt ervoor dat jouw douche een strakke uitstraling krijgt. Bovendien vermijd je een groot en open putje met een afdekplaat.

Het uitgebreide assortiment

De afdekkappen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Ten eerste is het belangrijk dat je het juiste formaat kiest voor jouw douche. Niet iedere afvoer heeft namelijk dezelfde diameter. Daarnaast kun je kiezen uit diverse kleuren, waardoor je de afdekkap perfect aan laat sluiten op de rest van het interieur. Zo zijn de afdekkappen bij Saniweb verkrijgbaar in de kleuren chroom, wit en goud. Een chromen model zien we het vaakst terug in de badkamer. Echter, de witte afdekkap is momenteel ook erg populair. Het witte design valt namelijk niet op in de douchebak, wat zorgt voor een strak uiterlijk. Heb je bijvoorbeeld gouden douchekranen? Kies dan voor een mooie, gouden afdekplaat en maak de douche helemaal af!

Afdekkap afvoer douche nodig?

Ben je op zoek naar een afdekkap voor jouw doucheafvoer? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.