Niet teveel betalen voor jouw Sunshower?

Vraag nu jouw persoonlijke aanbieding aan! Laat in het formulier jouw gegevens achter en krijg binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

Waarom kiezen voor een Sunshower?

  • Extra comfort in de douche
  • Stimuleer natuurlijke aanmaak van vitamine D
  • Ontspanning voor je spieren

Weet zeker dat je de beste prijs krijgt en vraag een offerte aan.

Binnen 24 uur reactie

Veelgestelde vragen

Is het UV-licht schadelijk voor je?

Teveel zonlicht is niet goed voor je, maar te weinig is ook ongezond! Het UV-licht vanuit een Sunshower heeft een lage dosering die zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Je krijgt hierdoor een betere weerstand en daarom draagt een Sunshower dus bij aan een betere gezondheid!

Verbruikt een Sunshower veel energie?

Nee, met de huidige energieprijzen kost een Sunshower gemiddeld slechts €12 per jaar (2022). Je kunt het dus vergelijken met het verbruik van een waterkoker.

Past er in mijn douche een Sunshower?

Voor iedere badkamer is er een passende Sunshower. Je kunt kiezen uit diverse formaten, inbouw of opbouw, op de vlakke wand of in de hoek. Het enige wat je nodig hebt is een elektrische aansluiting.

Moet ik een bril dragen als de Sunshower aanstaat?

Bij UV-licht adviseren wij om een brilletje te dragen (deze krijg je erbij). Bij infrarood licht is dit volgens de norm niet nodig, maar wij adviseren om niet te lang in het licht te kijken.

Kunnen jullie de Sunshower ook monteren?

Je kunt je complete badkamer laten monteren door Saniweb, waaronder ook een Sunshower. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tegel offerte