Badafvoer

Heb je een bad in huis, dan is een badafvoer een onmisbaar onderdeel. Deze zorgt er voor dat het water goed en zonder problemen wordt afgevoerd. Elk bad heeft een ander formaat en elke badkamer heeft een andere inrichting. Daarom zijn er meerdere soorten badafvoeren verkrijgbaar, want niet elke afvoer past op elk bad. In de webshop van Saniweb vind je diverse soorten afvoeren, badafvoersets en badafvoer onderdelen.

143 producten
143 producten

Diverse merken badafvoeren

Wanneer je op zoek gaat naar een badafvoer kun je kiezen uit talloze soorten. Om het jezelf gemakkelijk te maken, kies je voor hetzelfde merk afvoer als het bad als dat mogelijk is. Dat is ook de meest veilige keuze, omdat je dan zeker weet dat onderdelen goed op elkaar aansluiten. Bij Saniweb vind je een uitgebreide selectie toonaangevende en gangbare merken, zodat er altijd een badafvoerset of -onderdeel te vinden is. Naast het merk heb je keuze uit veel verschillende kleuren van de draaiknop van de badafvoer: van chroom tot zwart, wit en rvs.

Welke badafvoer heb ik nodig?

Ga je een badafvoer vervangen of aanleggen, dan zijn er verschillende keuzes te maken om tot de juiste badafvoercombinatie te komen. Zo heb je voor een vrijstaand bad een andere soort nodig dan voor een ingebouwd bad. Daarnaast is de diameter van de badafvoer een belangrijk gegeven. Een flexibele badafvoer die je gemakkelijk op maat kunt maken is ook een mogelijkheid. Het is belangrijk dat je de juiste maat en soort kiest, omdat een wateraansluiting precisiewerk is.

Bestel je badafvoer in de webshop

Bekijk ons complete assortiment badafvoeren en bestel het gewenste onderdeel direct in de webshop van Saniweb. Kun je hulp gebruiken bij je keuze? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag met opmeten en uitzoeken van het juiste onderdeel. Wil je de montage graag deskundig uit laten voeren? Maak dan een afspraak met een van onze ervaren monteurs.