Afdekset afvoer

Ben je op zoek naar een afdekset voor je afvoer? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Ieder bad heeft een afvoer nodig. De afvoer van een bad wordt mooi weggewerkt met een afdekset. Vaak in een chromen kleur, maar soms ook in een bijzondere of onopvallende kleur. Ben je benieuwd naar het assortiment of wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan snel verder of bekijk direct de producten in de webshop van Saniweb

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van een afdekset

Een afdekset zorgt ervoor dat de afvoer in het bad op een nette manier wordt weggewerkt. De afdekset bestaat vaak uit een schijf voor op de afvoer en op de overloop. De afdekset voor de afvoer is vaak een platte schijf in de kleur chroom. Daarbij hoort een draaischijf welke geplaatst wordt op het overloopgat. Wanneer het water te hoog staat in het bad, stroomt het langzaam weg via het overloopgat. Hierdoor zal het bad nooit overstromen. Dit gat wordt dus ook mooi afgedekt met een schijf. Wanneer je hier aan draait sluit of open je de afvoer.

Het assortiment afdeksets

Chroom is de standaard kleur van een afdekset voor je afvoer. Er zijn echter ook vele andere kleuren verkrijgbaar. Steeds vaker wordt er gekozen voor een onopvallende kleur, zoals wit. Hierdoor zie je de schijven nauwelijks in het bad en vormt het een mooi geheel. Ook kun je kiezen voor juist een opvallende kleur. Kies in dit geval bijvoorbeeld voor een kleur die vaker terugkomt in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goud.

Bekijk de producten

Is een afdekset voor je afvoer wat voor jou? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.