Ga je je toilet verbouwen? Wij helpen je!

De eerste stap is het uitzoeken van een toilet. Vind jij dit lastig en zie je niet waarom de ene toiletpot beter (of duurder) is dan de andere toiletpot? En wil je graag hulp bij het maken van een keuze hiertussen? Gebruik dan onze keuzehulp. Na het beantwoorden van 5 vragen krijg je direct een selectie hangtoiletten te zien die bij jou wensen en ruimte passen!

72% van onze klanten vindt het juiste toilet

Hoe verder?

Heb je het juiste hangtoilet gevonden? Vergeet dan onderstaande items ook niet!

Inbouwreservoir

1. Inbouwreservoir en bijpassend bedieningspaneel

Een inbouwreservoir heb je nodig om je toilet door te kunnen spoelen. Je hebt keuze uit diverse inbouwreservoirs, waaronder ruimtebesparende varianten voor extra kleine ruimtes. Bij ieder inbouwreservoir zie je welk bedieningspaneel erop past. Kies hierbij jouw favoriete design en kleur die in de ruimte past.

Bekijk alle inbouwreservoirs
Fonteinmeubel

2. Fontein(meubel)

In een toiletruimte hoort ook een fontein waarin je je handen kan wassen. Kies voor een fonteinmeubel wanneer je ook graag extra opbergruimte wilt. Enkel een fonteintje is ook mogelijk, deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Tip: bekijk onze complete fonteinsets. Deze bieden we aan met sifon, plug en eventueel een fonteinkraan.

Bekijk alle fonteintjes
Toilettegels

3. Toilet tegels

Bij het verbouwen van je toilet, heb je ook tegels nodig om het inbouwreservoir mee af te werken. Tegels voor de toiletruimte zijn er in diverse kleuren en formaten.

Bekijk alle tegels
Toilettegels

4. Kit om de toiletruimte af te werken

Nadat alles is geïnstalleerd, heb je ook kit nodig om je toilet en eventueel fonteintje mee af te werken. Voorkom een ritje naar de bouwmarkt en bestel direct online. Je hebt keuze uit diverse kleuren.

Bekijk alle kit

Advies nodig?

Twijfel je nog over welke producten je moet kiezen? Neem dan contact op met onze sanitair experts. Zij beantwoorden graag al jouw vragen over sanitair.