Toiletrolhouder zonder boren
Filteren
loader
Bezig met laden...
74 producten
Pagina

Een toiletrolhouder is onmisbaar in jouw badkamer of toiletruimte: binnen handbereik en daarnaast ook graag stijlvol. Wil je schade aan je muur voorkomen en geen gaten in de tegels of het stucwerk boren? Een toilethouder met bevestiging via een lijmsysteem is de oplossing. Deze is eenvoudig te bevestigen op elke plek in jouw badkamer of toiletruimte! Saniweb heeft verschillende toiletrolhouders voor aan de wand zonder te boren, met keuze uit diverse kleuren, materialen en merken. Toch benieuwd naar andere opties? Bekijk hier dan alle toiletrolhouders.

Haceka Mezzo toiletrolhouder met klep 14,2x5x12,9cm RVS-look
Adviesprijs 48,00
prijs 43,85
check-circle Snel leverbaar
Haceka Mezzo toiletrolhouder zonder klep 14,2x5x10,7cm RVS-look
Adviesprijs 35,00
prijs 31,00
truck Morgen bezorgd
Tweedekans Haceka Kosmos toiletrolhouder 16,3x7,5x5,4cm wit 03988
Adviesprijs 27,00
prijs 18,36
truck Morgen bezorgd
Tweedekans Haceka Edge toiletrolhouder 15,7x7,4x5,4cm grafiet 04364
Adviesprijs 40,00
prijs 30,45
truck Morgen bezorgd
Tweedekans Haceka Kosmos toiletrolhouder zonder klep 14,2x5x10,7cm goud-look 04613
Adviesprijs 31,00
prijs 23,69
truck Morgen gratis bezorgd
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
74 producten
Pagina

Verschillende uitvoeringen

Toiletrolhouders om zonder te boren aan de wand te bevestigen zijn verkrijgbaar in verschillende opties qua kleur en materiaal. Voor een mooi samenhangend geheel kun je de wc-rolhouder laten matchen met al je andere toiletaccessoires. Veel geziene kleuren blijven trendy zwart, fris wit of tijdloos rvs. Kies daarbij een design wat jou aanspreekt. Strak en rechtlijnig, met moderne details, zachte afgeronde hoeken of een 2-in-1 oplossing met handig planchet. Dankzij de schadevrije installatie kun jij de houder in de toekomst eenvoudig verwisselen voor een ander exemplaar, zonder de overblijfselen van oude boorgaten. Ideaal wanneer je de stijl in je badkamer of toiletruimte wilt veranderen!

Kies jouw favoriete merk

Niet alle toiletrolhouders zijn geschikt om te bevestigen zonder te boren. Gelukkig bieden merken zoals Tiger en ZACK genoeg mooie opties die je middels hun eigen bevestigingssysteem met verlijming bevestigt. Zo komt er geen boormachine aan te pas, maar zijn er nog genoeg stijlvolle keuzes om jouw oog op te laten vallen. Laat je verrassen door het aanbod en vervul je wensen binnen jouw budget.