Dubbele wastafel

Met een dubbele wastafel heb je dubbel zo veel ruimte om gebruik te maken van de wastafel. Wachten op je beurt is verleden tijd. Dit type wastafel is ideaal voor wanneer je regelmatig met meerdere personen tegelijkertijd gebruikmaakt van de wastafel. Dubbel zo veel efficiëntie en gezelligheid! Ben je op zoek naar andere types wastafels? Bekijk hier dan alle wastafels.

2 producten
 • Bathco Calabria wastafel 152x45x30cm Mat wit

  0 reviews
  Adviesprijs 2.381,- 1.318,19 Incl. BTW 45% Korting
  Leverbaar
 • Bathco Bari wastafel 120x40x14cm Mat wit

  0 reviews
  Adviesprijs 1.567,- 867,85 Incl. BTW 45% Korting
  Leverbaar
2 producten

Een uitstekende keuze voor gezinnen

Een dubbele wastafel in de badkamer is een uitstekende keuze, niet alleen voor koppels, maar zeker ook voor gezinnen. Wanneer alle gezinsleden zich 's ochtends op min of meer hetzelfde tijdstip klaar moeten maken in de badkamer kan dat heel wat frustratie met zich meebrengen. Deze frustratie is echter nergens voor nodig en wordt eenvoudig opgelost met een dubbele wastafel.

Dubbele wastafel met één of twee wasbakken

Een dubbele wastafel is voorzien van twee aparte wastafelkranen. Daarnaast heb je de keuze uit één wasbak of twee aparte wasbakken. Bij een wastafel met twee kranen en één wasbak stroomt het water in dezelfde wasbak en heb je slechts één afvoer nodig. De dubbele wastafel wordt dus net zo gemonteerd als een enkele wastafel. Bij twee wasbakken zijn ook twee afvoeren nodig. Deze twee afvoerbuizen kun je door middel van een Y-stuk samenvoegen. Wanneer je twee afvoerbuizen in de wand hebt, kan ook een dubbele wasbak gemonteerd worden zoals een enkele wastafel. Je sluit dan allebei de afvoerbuizen aan op een aparte afvoer in de wand.

Diverse stijlen en kleuren

De dubbele wastafels van Saniweb zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Dankzij het grote aanbod vind je altijd een wastafel die aansluit bij jouw wensen en de rest van jouw interieur. Kies bijvoorbeeld een kleur die vaker in jouw badkamer voorkomt. Ook kun je de stijl naadloos aansluiten bij jouw interieurstijl. Een strakke wastafel met een greeploos meubel past bijvoorbeeld goed in de moderne interieurstijl. Een wastafel met een sierlijke vormgeving past daarentegen perfect bij de landelijke interieurstijl. Net als de enkele wastafel zijn ook de dubbele wastafels als staand en hangend model verkrijgbaar. Een dubbele wastafel van 100 cm is de meest gekozen optie, maar ook andere formaten vind je terug in het assortiment van Saniweb.

Bekijk onze producten

Wil je een dubbele wastafel kopen of wil je meer informatie? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Bekijk de dubbele wastafels in de webshop van Saniweb en profiteer altijd van een uitgebreid assortiment, een scherpe prijs en een snelle levering. Heb je hulp nodig bij het kiezen? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je hier graag bij!