Wc bril hout
Filteren
loader
Bezig met laden...
1 product

Een wc-bril van hout zorgt voor een warme, authentieke uitstraling in jouw toiletruimte. Steeds vaker wordt de standaard witte toiletzitting vervangen door een uniek exemplaar. Een bijzondere kleur of uniek materiaal: alles is mogelijk. Een houten wc bril komt perfect tot zijn recht in een landelijke interieurstijl. Op zoek naar een andere toiletbril? Bekijk hier dan al onze wc brillen.

Tiger douglas toiletzitting walnoot
star star star star star star star star star star 3 reviews
Adviesprijs 55,00
prijs 39,27
truck Morgen bezorgd
Niet gevonden wat je zocht?
1 product

De voordelen van een houten wc bril

Een wc-bril van hout heeft een aantal handige voordelen. Een houten toiletbril is namelijk erg onderhoudsvriendelijk. Veeg de houten bril regelmatig met een vochtig doekje schoon en geniet van een bril die jarenlang meegaat. Deze wc-bril is niet alleen eenvoudig schoon te houden, maar het zorgt ook voor een fijn zitcomfort. Een houten wc bril voelt namelijk, in tegenstelling tot een duroplast of kunststof model, nooit koud aan wanneer je er op gaat zitten. Het gebruik van hoogwaardig hout zorgt voor een glad en comfortabel oppervlak om op te zitten. Hout is van nature sterk en bestand tegen dagelijks gebruik. Met de juiste zorg en onderhoud gaat deze wc-bril jarenlang mee, waardoor het een duurzame en waardevolle investering is voor in de badkamer of in het toilet.

Een stijlvolle, landelijke uitstraling

Een houten wc bril heeft een stijlvolle en landelijke uitstraling, die een vleugje warmte en charme aan elke badkamer toevoegt. De houten wc bril voegt elegantie toe aan het interieur dankzij de natuurlijke uitstraling. Het houten design van deze wc-brillen geeft een tijdloos gevoel. Het brengt de natuur naar binnen en creëert een rustig gevoel. Of je nu een moderne badkamer hebt of een meer traditionele inrichting, een houten wc-bril past perfect bij elke stijl. Tegelijkertijd voegt het een uniek element toe aan het interieur.

Liever geen houten toiletbril, maar wel de natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een hout-look wc bril. Deze toiletbrillen hebben het uiterlijk van een houten wc bril, maar zijn gemaakt van een ander materiaal.

Ook met softclose

De wc-brillen van hout zijn voorzien van een softclose mechanisme, waardoor de deksel en de zitting langzaam en geruisloos sluiten. Dit zorgt voor een vleugje luxe en voorkomt het ongewenste geluid van een harde klap bij het sluiten van de bril. Ideaal als je kleine kinderen in huis hebt. Bekijk hier ons aanbod wc brillen met softclose.

Wc bril kopen bij Saniweb

Ben je geïnteresseerd in een houten wc bril? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment van Saniweb en laat je inspireren voor jouw toiletruimte. Saniweb heeft een divers aanbod aan houten wc brillen van bekende merken, zoals Grohe, Ben, Duravit, Saqu, Laufen en Villeroy & Boch. Hierdoor vind je gegarandeerd wat je zoekt. Ontdek de houten wc brillen in de webshop van Saniweb en profiteer direct van een ruime selectie, scherpe prijzen en snelle levering. Bovendien word je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt. Heb je vragen over een specifiek product? De online adviseurs van Saniweb staan altijd klaar om je te helpen en advies te geven.