Jolly's

Jolly’s zijn speciale tegelprofielen. Een hoek in de badkamer of het toilet netjes afwerken doe je met jolly’s! Ben je benieuwd naar dit bijzondere tegelprofiel? Bekijk ons uitgebreide assortiment hier in de webshop en laat je inspireren door de mogelijkheden voor jouw badkamer of toilet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jolly’s: een stijlvolle afwerking

Door middel van jolly’s zorg je voor een nette, stijlvolle afwerking van jouw toilet of badkamer. Ook lastige gedeelten van het tegelwerk, zoals vervelende hoeken, kunnen door deze tegelprofielen een prachtige uitstraling krijgen. Dankzij jolly’s is jouw tegelwerk tot in de puntjes afgewerkt en krijgen zelfs lastige plekken een stijlvol uiterlijk.

Kies jouw kleur

Als je jolly’s wilt toevoegen aan jouw tegelwerk, dan is het natuurlijk belangrijk om voor de juiste kleur te kiezen. Saniweb heeft een breed assortiment jolly’s met diverse kleuren, zodat er altijd een bijpassende kleur voor jouw badkamer- of toiletruimte is. Wil je juist een bijzondere uitstraling toevoegen aan de ruimte? Kies dan voor jolly’s in een andere kleur dan de andere tegels in de ruimte. Van geel tot turquoise en zwart tot blauw, de verschillende kleuren bieden oneindig veel mogelijkheden. Door middel van kleurcontrast wordt de ruimte levendig en fris. Tot slot bestaan er ook jolly’s in een chroomkleurige uitvoering. Deze kunnen prachtig worden gecombineerd met bijvoorbeeld chromen kranen of andere chroomkleurige elementen in de badkamer. Welke kleur kies jij?

Bekijk de producten

Wil jij jouw badkamer of toilet net dat beetje extra geven door middel van netjes afgewerkte hoeken? Bekijk dan de verschillende tegelprofielen van jolly’s in onze webshop. Heb je een product gevonden dat bij jou past? Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.