PVC Vloeren

Wil jij een vloer die lang mee gaat, onderhoudsvriendelijk is én een unieke uitstraling heeft? Dan is een PVC vloer wellicht iets voor jou. Deze nieuwste trend in vloeren is geschikt voor bijna alle woningen en gezinssamenstellingen. PVC vloeren hebben een langere levensduur dan bijvoorbeeld klik laminaat en vinyl en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Daarnaast zijn er verschillende legsystemen mogelijk, zoals: klik PVC vloeren, plak PVC vloeren en visgraat PVC plakvloeren. Kijk snel verder naar mogelijkheden bij Saniweb.

Advies: PVC vloeren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren zijn gemaakt van sterk materiaal maar voelt ondanks dat zacht aan. Deze vloer is zeer geschikt om bijvoorbeeld kinderen op te laten spelen en daarom ideaal voor gezinnen. De PVC vloeren zijn toepasbaar in allerlei ruimtes: zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Een PVC vloer geeft jouw badkamer gegarandeerd een chique en unieke uitstraling. De vloer is tevens geschikt in combinatie met vloerverwarming en is erg onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot bijvoorbeeld houten vloeren, is er weinig onderhoud bij PVC, deze vloeren hoeven niet gelakt, geschuurd of in olie gezet te worden. Omdat de PVC vloeren geluiddempend zijn wanneer je er overheen loopt, is de vloer ook ideaal voor een appartement of bovenwoning. Ben je op zoek naar andere vloeren? Kijk dan tussen al onze tegels.

Ontdek de mogelijkheden

PVC vloeren zijn er in allerlei kleuren en patronen en het is belangrijk om te bedenken wat het beste bij jou past. Kies je voor een strakke PVC houtlook vloer of ga je voor PVC betonlook vloer met een stoere uitstraling? Naast de kleuren en patronen zijn er verschillende legsystemen mogelijk. Het kliksysteem is geschikt om te leggen op een houten ondervloer, cement dekvloer of op plavuizen. Bij een PVC klikvloer mag de ondergrond lichte oneffenheden hebben, deze oneffenheden worden namelijk opgevangen door de IXPE onderlaag. Daarnaast heb je ook de keuze voor een PVC plakvloer. Een belangrijke kanttekening hierbij is dat de ondervloer hiervoor 100% geëgaliseerd moet zijn. Een andere optie is een PVC visgraat plakvloer, deze vloer zorgt gegarandeerd voor een speelse uitstraling. Bekijk de webshop van Saniweb om alle mogelijkheden de ontdekken. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van de beste prijs en geniet je van een snelle levering.