Onderhoud en schoonmaak

Alles voor tegel en vloerreiniging en onderhoud vind je op deze pagina. Maak je vloer weer helemaal mooi schoon met de producten van onze tegel en vloerreiniging en onderhoud. In het assortiment vind je schoonmaakmiddelen voor verschillende vloeren en ook verschillende steensoorten. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste middel gebruikt om jouw vloer of tegel weer helemaal mooi schoon te maken.
14 producten
14 producten

Onderhoud en reinig je tegels en vloeren voor jarenlang plezier

Om oppervlakken van vloeren te beschermen, heeft Saniweb in het assortiment verschillende soorten producten voor het onderhouden van diverse tegelsoorten en vloeren. De middelen hebben een vuilafstotende werking en sommige zijn ook olie- en waterbestendig. Hierdoor krijgen de tegels en vloeren een afdichting en bescherming. Ook kan het voorkomen dat olievlekken, moddervlekken, watervlekken of andere vlekken ontstaan op je tegels en vloeren. Al deze vlekken zijn te reinigen met een van de producten uit het assortiment van Saniweb. Zelfs als je een verbouwing hebt gehad die zijn sporen heeft nagelaten, is hiervoor speciaal een cementsluierverwijderaar ontwikkeld. Zo gaan je tegels langer mee en kun je er jarenlang plezier van hebben.

Makkelijk en eenvoudig te gebruiken

De reinigings- en onderhoudsproducten voor de tegels en vloeren zijn makkelijk te gebruiken. De meeste kun je verdunnen met water voor een goede werking. Wel is het goed om te bekijken voor welke soort (stenen) vloer de reiniger geschikt is, zodat je vloeroppervlakken mooi blijven, ook na reiniging. Weet je het niet zeker en wil je graag meer informatie over tegel en vloerreiniging en -onderhoud? Vraag het dan aan een van onze adviseurs.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een schoonmaakmiddel om jouw vloer of tegel mee te reinigen en te onderhouden? Bekijk dan al onze producten in onze webshop en kies voor het middel dat geschikt is voor jouw (tegel)vloer. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.