Sealskin Prima 2000 schuifdeur 3-dlg 90(B)x190(H) cm wit helder glas

06AA090C020100
0 reviews
Sealskin duka 1100 3-delige schuifdeur - geschikt voor een nis of in combinatie met een zijwand art. CUS of CUSP 900mm br 1900mm hg wit profiel helder glas
Helaas, dit artikel is niet meer leverbaar. Gelukkig hebben wij nog andere (vergelijkbare) producten van de categorie Schuifdeur in ons assortiment.
Adviesprijs 692,- 553,60 Incl. BTW 20% Korting
Niet meer beschikbaar
  • Minstens 3 Jaar garantie op je product
  • tot 22:00u bereikbaar voor advies op 0416 - 791 005
  • Klanten geven Saniweb een /10

Plus- en minpunten

  • Recht
  • De elementen van deze schuifdeur kunnen onafhankelijk van elkaar worden geschoven. Hierdoor wordt reiniging van de overlappende delen wezenlijk vergemakkelijkt.
  • De schuifdeur kan aan beide zijden worden geopend.
  • Recht
  • De elementen van deze schuifdeur kunnen onafhankelijk van elkaar worden geschoven. Hierdoor wordt reiniging van de overlappende delen wezenlijk vergemakkelijkt.
  • De schuifdeur kan aan beide zijden worden geopend.
Alle plus- en minpunten

Omschrijving

Strak, subtiel en solideU zoekt een kwalitatieve douche in een solide raamwerk? Dan is dedoucheserie duka 1100 bij uitstek geschikt voor u. Deze serie biedtstrak design met ranke profielen en weglating van de horizontaleprofielen bij alle draai-, vouw- en schuifelementen. Het resultaatdaarvan is groot schoonmaakgemak en tegelijkertijd geeft het uwdouche een open en vriendelijk karakter. De handgrepen zijn mooiin het profiel geïntegreerd. Dankzij de ruime verstelbaarheid zijn dedouches van de 1100-serie eenvoudig passend te maken voor iederesituatie en sluiten de deuren altijd naadloos in het raamprofiel. Eenpassende oplossing binnen handbereik.Het transparante afdichtprofiel bij het scharnierende profiel zorgt ervoor dat het spatwater blijft waar het hoort; ìn de douche.Het scharnier is tevens in twee richtingen te stellen om een nauwkeurige sluiting van de deur te kunnen realiseren. De swingdeuren zijn voorzien van een autoclose systeem;De deur wordt tijdens het openen enige millimeters opgetild. Het transparant afdichtprofiel is hierdoor vrij van wrijving van het onderprofiel, welke de levensduur bevordert.De deur sluit de laatste 10-20 centimeter vanzelf.De schuifdeuren zijn voorzien ingenieus verstelsysteem, waardoor het geleidingsprofiel enkele millimeters in hoogte kan worden gesteld om een optimale geleiding terealiseren.Het profiel aan de onderzijde zorgt niet alleen voor de geleiding van de schuivende elementen. Het is tevens een perfecte waterkering voor opspattend water.

Strak, subtiel en solideU zoekt een kwalitatieve douche in een solide raamwerk? Dan is dedoucheserie duka 1100 bij uitstek geschikt voor u. Deze serie biedtstrak design met ranke profielen en weglating van de horizontaleprofielen bij alle draai-,...

Bekijk de hele omschrijving

Eigenschappen

Basis eigenschappen

Merk Sealskin
Serie Prima 2000
Artikelnummer 06AA090C020100
Categorie Schuifdeur
EAN 8717821126438

Eigenschappen

Materiaal profiel Aluminium
Opstelling Nis of combinatie met zijwand
Materiaal deur Veiligheidsglas

Design

Profiel Met profiel
Uitvoering glas Helder
Commerciële kleurnaam Wit
Kleur profiel Wit
Profielglans Glanzend
Glas-/kunststofdecor Nee
Kleur Wit
Type deur Schuif driedelig

Maten en gewicht

Totale breedte 900 mm
Instapbreedte 486 mm
Inbouwbreedte deur voor montage in nis 859-908 mm
Afmeting 90x190 cm
Materiaal dikte 0.30 cm
Breedte (CM) 90 cm
Totale hoogte (N) 1.900 mm

Specificaties

Montage type Douchebakmontage en vloermontage
Draairichting Omkeerbaar
Aantal deurdelen 3
Liftscharnier Nee

Comfort

Autoclose systeem Nee

Toebehoren

Antikalkbehandeling Nee
Inclusief bevestigingssteun Nee

Klantenbeoordelingen

Schrijf een review over: Sealskin Prima 2000 schuifdeur 3-dlg 90(B)x190(H) cm wit helder glas