Beste webshop 2023

Het BeCommerce keurmerk

Saniweb heeft het BeCommerce keurmerk gekregen. Het BeCommerce keurmerk is een kwaliteitslabel voor Belgische e-commercebedrijven en wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan zeer strenge normen op het gebied van klantenservice, veiligheid en betrouwbaarheid.

Klant is koning

Als klant van Saniweb kun je nu vol vertrouwen winkelen bij onze online winkel voor al jouw sanitairbehoeften. Met het BeCommerce keurmerk tonen wij aan dat we ons best doen voor een goed verloop bij de klantenservice en betrouwbaarheid. Het keurmerk is dus een waardevolle bevestiging van de inspanningen die wij leveren om jou als klant de best mogelijke online winkelervaring te bieden.

Uw garantie voor veilig online shoppen

Het BeCommerce keurmerk is een initiatief van BeCommerce, de Belgische federatie van e-commercebedrijven. Het keurmerk wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en die zich houden aan de regels van BeCommerce. Met het BeCommerce keurmerk tonen wij aan dat wij ons onderscheiden als een betrouwbare en veilige online retailer van sanitair producten.