We hebben een nieuwe website!

Het is je misschien opgevallen dat Saniweb er nét even anders uitziet dan je wellicht van ons gewend bent. En dit klopt, onze webshop is namelijk vernieuwd zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn! Het eindresultaat mag er zijn en hier zijn we best wel een beetje trots op. Daarom willen we deze mijlpaal met jullie vieren. Je profiteert alleen deze week van 10% extra korting op diverse merken. Deze korting wordt verrekend in je winkelwagen.

10% extra korting op diverse merken

Om te vieren dat we live zijn met onze nieuwe website, profiteer je van 10% extra korting op diverse merken. Deze merken zijn Saqu, Ben, Sealskin, Get Wet, Duravit, Quooker, Sunshower, Dornbracht, Van Heck, Cielo, Primabad, Thebalux, Riho, Xenz, Duschprofi, Bling en Bathco.

Wat is nieuw?

Zoals je wellicht is opgevallen, is de ‘look en feel’ en navigatie van de site veranderd zodat je beter en overzichtelijker op zoek kan gaan naar het product wat bij jou past. Ben je je aan het oriënteren voor een nieuwe badkamer? Neem dan eens een kijkje bij onze nieuwe blog en laat je inspireren door alle mogelijkheden. Daarnaast kun je onze handige 3D badkamer ontwerptool gebruiken om de indeling van je badkamer te bepalen. Heb je moeite met het kiezen van het juiste product? Dan vind je hopelijk op onze adviespagina’s de oplossing. En anders staan onze sanitairspecialisten uiteraard klaar om je van deskundig advies te voorzien!

Jouw nieuwe badkamer ontwerpen ervaar je eenvoudig online

Jouw nieuwe badkamer ontwerpen ervaar je eenvoudig online

Wil je graag een nieuwe badkamer maar vind je het lastig om in te schatten wat je hiervoor nodig hebt? Gebruik dan onze 3D ontwerptool. Hiermee ontwerp je eenvoudig jouw nieuwe badkamer online. Probeer verschillende opstellingen en stijlen. Kies je toilet, tegels, verlichting en meubels en zie vervolgens meteen het resultaat!

Bekijk hoe het werkt

Veiliger, sneller en makkelijker je bestelling plaatsen

Daarnaast zijn er achter de schermen ook een aantal functionaliteiten geoptimaliseerd zodat jij als klant sneller, veiliger en makkelijker je bestelling kan plaatsen. Zelfs op je mobiel kun je binnen een paar klikken je sanitair bestellen én thuis laten bezorgen op een moment dat het jou uitkomt.

Kun je iets niet terugvinden?

We hopen natuurlijk dat je alle informatie vindt die je nodig hebt. Maar mocht je onverhoopt toch iets niet meer terug kunnen vinden, neem dan contact met ons op! Wij stellen je feedback enorm op prijs en helpen je graag verder. En wij gaan uiteraard door met het optimaliseren van de website. Houd deze de komende maanden dus goed in de gaten! :-)