NoCalc CombiCompact Starter Set

NOCALCBASIS1
2 reviews

De NoCalc CombiCompact Starter Set voorkomt kalkaanslag in installaties en systemen.

Helaas, dit artikel is niet meer leverbaar. Gelukkig hebben wij nog andere (vergelijkbare) producten van de categorie Waterontharding in ons assortiment.
Wij hebben een goed alternatief voor je geselecteerd

NoCalc CombiCompact PRO Starter Set incl. sensor en afsluiters

Adviesprijs 189,- 152,82 Incl. BTW 19% Korting
Morgen gratis bezorgd
150,- Incl. BTW
Niet meer beschikbaar
  • Minstens 3 Jaar garantie op je product
  • tot 17:00u bereikbaar voor advies op 0416 - 791 005
  • Klanten geven Saniweb een /10

Omschrijving

NoCalc CombiCompact Starter Set

De NoCalc CombiCompact Starter Set is een revolutionaire en economische oplossing tegen de gevolgen van hard water. Door middel van een gepatenteerde doseringstechniek, die een minimale hoeveelheid silicopolyfosfaat aan het water toevoegt, kunnen kalkdeeltjes zich niet langer aan glanzende oppervlakken en de binnenkanten van leidingen hechten. Dit werkt niet alleen effectief tegen de gevolgen van hard water, maar is ook nog eens milieubewust en onschadelijk voor het drinkwater. Met de NoCalc CombiCompact Starter Set kun je op een betaalbare en eenvoudige manier installaties en apparatuur tegen kalkaanslag beschermen. Wil jij ook een NoCalc CombiCompact Starter Set? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je bovendien altijd van de beste prijs.

Specifieke kenmerken

  • Starterset
  • Inclusief prefilter, doseerunit en 90 graden haakse koppelingen
  • Eenvoudige montage

Voordelen

  • De NoCalc CombiCompact Starter Set voorkomt niet alleen dat kalk zich aan waterleidingen hecht, maar is ook milieuvriendelijk.
  • De NoCalc CombiCompact Starter Set voegt middels een unieke en gepatenteerde doseringstechniek een minimale hoeveelheid silicopolyfosfaat en is daarom volledig veilig voor het drinkwater.

De NoCalc CombiCompact Starter Set is een revolutionaire en economische oplossing tegen de gevolgen van hard water. Door middel van een gepatenteerde doseringstechniek, die een minimale hoeveelheid silicopolyfosfaat aan het water toevoegt, kunnen...

Bekijk de hele omschrijving

Eigenschappen

Basis eigenschappen

Merk No Calc
Artikelnummer NOCALCBASIS1
Categorie Waterontharding
EAN 8713201004822

Design

Kleur Overig

Klantenbeoordelingen

Schrijf een review over: NoCalc CombiCompact Starter Set