Wastafelblad hout
loader
Bezig met laden...
47 producten
Pagina

Een wastafelblad van hout is stijlvolle keuze wanneer je jouw badkamer een unieke uitstraling wilt geven. Een houten wastafelblad geeft de ruimte namelijk een stoere en natuurlijke look. Daarnaast is dit materiaal verkrijgbaar in talloze tinten en afwerkingen, waardoor het bij iedere badkamerstijl past. Benieuwd naar de houten wastafelbladen van Saniweb? Ontdek de producten dan in het uitgebreide assortiment.

Beaux Montpellier Afdekplaat Fontein 35x20x3,2 cm Eiken Tabacco
Adviesprijs 94,00
prijs 76,79
clock Leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
47 producten
Pagina

Combineer het met de populaire opbouw waskom

Steeds vaker wordt het houten wastafelblad gecombineerd met een unieke opbouw waskom. Een waskom staat bovenop het blad en dient als echte eyecatcher in de badkamer. Naast de exclusieve en luxe uitstraling zorgt de waskom bovendien ook voor extra ruimte op het wastafelblad. De meest gekozen waskom op een houten wastafelblad is de witte waskom. Wil je een waskom die net even een beetje anders en unieker is? Overweeg dan een mat witte of zwarte waskom. Ook een natuurstenen waskom past goed bij het houten wastafelblad. Combineer het houten wastafelblad en de waskom met een kraan naar wens en geniet van een stijlvol geheel. Ook een opzetwastafel is een prachtige keuze op een houten wastafelblad.

Wastafelbladen in diverse houtsoorten

De wastafelbladen zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en tinten. Hierdoor kies je eenvoudig het blad dat past bij jouw interieurstijl. Alle houtsoorten en kleuren stralen een andere stijl uit. Houd je bijvoorbeeld van een industriële badkamerstijl? Kies dan voor een wastafelblad van massief hout waarbij de nerven goed zicht- en voelbaar zijn. Dit geeft het massief houten wastafelblad namelijk een stoere en unieke uitstraling. In de klassieke of landelijke badkamerstijl past een rustiek eiken wastafelblad juist perfect. Deze zachte en warme kleur versterkt de landelijke uitstraling in de ruimte. Houd je van een moderne badkamerstijl? Kies dan voor een houten wastafelblad met een strakke afwerking, zoals de Looox houten wastafelbladen. Kortom, voor iedere badkamerstijl is er een passend, houten wastafelblad te vinden!

Wastafelblad van hout kopen?

Is een wastafelblad van hout wel iets voor jou? Bekijk dan de verschillende bladen in ons ruime assortiment en vind het model dat bij jou past. Heb je een wastafelblad gevonden die volledig aansluit op jouw wensen en past bij jouw badkamerstijl? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt het blad thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt.