Wastafelblad eiken
loader
Bezig met laden...
47 producten
Pagina

Een eiken wastafelblad is een prachtig én praktisch object in elke sanitaire ruimte. Je monteert eenvoudig een kraan in het blad en je plaatst er een opzetwaskom naar keuze op. De eiken wastafelbladen bij Saniweb zijn verkrijgbaar in diverse nuances en formaten. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan snel de producten in de webshop.

Beaux Montpellier Afdekplaat Fontein 35x20x3,2 cm Eiken Tabacco
Adviesprijs 94,00
prijs 76,79
clock Leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
47 producten
Pagina

Wastafelblad eiken voor elke badkamerstijl

Een eiken wastafelblad zorgt voor warmte en sfeer in elke badkamer. De eiken wastafelbladen zijn uitgevoerd in diverse nuances, zodat er voor elke badkamerstijl het juiste eiken wastafelblad te vinden is. Zo vind je bij Saniweb licht eiken wastafelbladen voor een ruimtelijke en rustige sfeer. Houd je juist van een chique of robuuste uitstraling? Dan is een donker wastafelblad een beter optie. Bij Saniweb vind je daarom voor elke badkamerstijl een prachtig eiken wastafelblad.

Combineer jouw wastafelblad

Combineer jouw wastafelblad met een stijlvolle opzetkom en kraan voor een mooi geheel. Creëer hiermee de gewenste uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rustige, witte opzetkom in combinatie met een chromen kraan? Of houd je van een chic zwarte opzetkom met zwarte kraan? Dat is allemaal mogelijk! Maak het geheel helemaal af met stijlvolle accessoires, zoals een zeeppompje of decoratie. Vergeet ook niet om er een prachtige badkamerspiegel boven te hangen!

Kies jouw ideale formaat

Naast de juiste uitstraling is het juiste formaat ook een belangrijk aspect. Beschik je over een kleine badkamer? Dan is een klein wastafelblad de beste keuze. Heb je voldoende ruimte? Dan is een groter wastafelblad een goede keuze. Houd hier ook rekening mee als je twee opzetkommen wil monteren. Er moet aan beide kanten van de opzetkommen voldoende ruimte over zijn.

Wastafelblad eiken kopen?

Ben je op zoek naar een eiken wastafelblad? Bekijk dan snel het assortiment in de webshop. Hier heb je de keuze uit diverse producten en kies je eenvoudig het eiken wastafelblad die bij jou past. Wil je graag extra advies over de producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering!