Spiegelpaneel

Saniweb heeft voor elke badkamer de juiste spiegel. Zo kun je voor een eenvoudig spiegelpaneel kiezen als je houdt van een rustige uitstraling in de badkamer, maar je kunt ook voor een spiegel kiezen die niet alleen praktisch is, maar ook een decorerende functie heeft.

Tips: Advies over badkamerspiegels

206 producten
206 producten

Soorten en maten spiegelpanelen

Een spiegelpaneel vind je bij Saniweb in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd een spiegelpaneel die bij de stijl van jouw badkamer past. Veel spiegelpanelen zijn voorzien van (LED-)verlichting. Een spiegelpaneel met ingebouwde verlichting heeft als voordeel dat het licht egaal op je gezicht valt en je minder last hebt van schaduwen. Voor vrouwen ideaal wanneer ze de spiegel gebruiken om zich op te maken, voor mannen handig wanneer ze dit spiegelpaneel gebruiken voor scheren of trimmen van de baard.

Toevoegingen spiegelpaneel

Een spiegelpaneel is meer dan een spiegel. Naast spiegels met verlichting, zijn er bij Saniweb ook spiegelpanelen verkrijgbaar met verwarming of radio. Zo voorkom je dat de spiegel beslaat en hoor je ook in de badkamer jouw favoriete muziek. Kies een spiegelpaneel die past bij de stijl van jouw badkamer of toilet. Met merken als Looox, Villeroy & Boch en Sphinx vind je bij Saniweb binnen iedere stijl en binnen ieders budget een spiegelpaneel.