Spiegelkast 120 cm

Met een spiegelkast van 120 cm ben je verzekerd van een ruime spiegel met veel voordelen. Je kunt je met deze spiegel namelijk snel en eenvoudig klaarmaken voor de dag. Een spiegelkast is voorzien van openslaande spiegeldeuren waarachter je jouw favoriete badkamerartikelen plaatst. Hierdoor heb je direct alles bij de hand wat je iedere ochtend en avond nodig hebt. Bij Saniweb vind je spiegelkasten van 120 cm in diverse stijlen en kleuren. Hierdoor vind je gegarandeerd een model dat aansluit bij jouw wensen. Bekijk de producten direct in de webshop of lees onderaan de pagina verder over de voordelen van een spiegelkast van 120 cm.

36 producten
Pagina
36 producten
Pagina

De voordelen van een spiegelkast van 120 cm

Een spiegelkast van 120 cm brengt veel voordelen met zich mee. Een spiegelkast biedt onder andere extra opbergruimte voor jouw dagelijkse badkamerspullen. Waar je normaal gesproken een aantal spullen op de rand van de wastafel plaatst, kun je deze nu eenvoudig uit het zicht wegzetten in de spiegelkast. Een spiegelkast van 120 cm beschikt vaak over twee of drie spiegeldeuren. In sommige gevallen zijn deze deuren aan zowel de binnen- als buitenzijde voorzien van een spiegel. Een spiegelkast van 120 cm is voorzien van minstens twee legplanken. Hier plaats je jouw dagelijkse badkamerartikelen op, zoals je tandenborstel, tandpasta en deodorant. De verschillende planken en delen in de spiegelkast zorgen ervoor dat je de spullen overzichtelijk opbergt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een plank per gezinslid te gebruiken. Sommige spiegelkasten van 120 cm zijn voorzien van verlichting en/of een geïntegreerd stopcontact. Door de verlichting aan de voor- of binnenzijde van de spiegelkast, geniet je altijd van voldoende licht tijdens het klaarmaken voor de dag. De spiegelkast van 120 cm met stopcontact zorgt ervoor dat jij al je elektrische apparaten uit het zicht op kunt laden.

Het uitgebreide assortiment spiegelkasten 120 cm

De spiegelkasten van 120 cm zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld voor een spiegelkast kiezen zonder rand, voor een strakke en moderne uitstraling. De zijkanten van de spiegelkast zijn in dit geval vaak voorzien van een subtiele kleur. Wil je met jouw spiegelkast juist een landelijke uitstraling in de badkamer creëren? Kies dan voor een spiegelkast van 120 cm met een opvallende lijst in bijvoorbeeld houtkleur of wit. Met of zonder geïntegreerde spiegelverlichting en met twee of drie deuren: alles is mogelijk in het assortiment van Saniweb.

Bekijk de spiegelkasten 120 cm in de webshop

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook een spiegelkast van 120 cm kopen? Bekijk de producten in de webshop en vind de perfecte spiegelkast voor jou. Wil je advies over jouw spiegelkast? De online adviseurs van Saniweb helpen je hier graag bij. Gevonden wat je zocht? De spiegelkast wordt gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.