Spiegelkast

Met een spiegelkast sla je twee vliegen in één klap. Het is immers een spiegel en kast ineen en zorgt zodoende voor extra opbergruimte. Ideaal voor kleinere badkamers, maar ook zeer praktisch in een toilet of gang. Bij Saniweb vind je bovendien verschillende modellen. Bekijk de spiegelkasten hier in de webshop!

Tip: Advies over badkamerspiegels

464 producten
464 producten

Voordelen spiegelkast

Een spiegelkast zorgt voor extra opbergruimte. Dit is vooral in kleinere badkamers ideaal, maar het is ook een praktische oplossing wanneer je niet teveel spulletjes op de rand van de wastafel kwijt wilt. Spiegelkasten zijn er in groot en klein formaat en hebben één, twee of zelfs drie deuren. Bovendien is een spiegelkast altijd voorzien van één of meerdere planken. Handig, want zo kun je jouw badkamerspulletjes per plank verdelen. Dit kan per gezinslid, maar ook per producttype. Hierdoor houd je de spiegelkast overzichtelijk en hoef je nooit lang te zoeken naar een product.

Spiegelkasten met verlichting

Bij Saniweb vind je spiegelkasten in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij diverse spiegelkasten die zijn uitgerust met verlichting ín de spiegel of spotjes in of óp het kastje. Verlichting in de spiegel zorgt ervoor dat het licht egaal op je gezicht valt en er geen schaduwen ontstaan. Door de verlichting in of op het kastje tast je nooit in het duister, op zoek naar een (verzorgings)product of medicijn. Sommige verlichting is uitgerust met een schakelaar op de spiegelkast, anderen kun je direct aansluiten op de hoofdschakelaar in de badkamer.

Bekijk de producten

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook een spiegelkast in je badkamer hebben? Bekijk de producten in de webshop en vind de perfecte spiegelkast voor jou!. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.