Houten spiegel

Houten spiegels zorgen voor een warme, sfeervolle toevoeging aan iedere ruimte. In de badkamer of het toilet is een spiegel onmisbaar. Je wilt er immers goed uitzien en dit is het perfecte moment om jezelf even te bekijken. Met een houten spiegel zorg je ook voor een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Het natuurlijke materiaal heeft een unieke stijl en dankzij de vele mogelijkheden wat betreft de afwerking bepaal jij met een houten spiegel de stijl van de ruimte. Ben je benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan direct de producten uit het assortiment van Saniweb of scroll naar beneden om meer te lezen over houten spiegels.

38 producten
Pagina
38 producten
Pagina

Bij welke stijl past een houten spiegel?

Het natuurlijke materiaal hout zorgt voor een warme, sfeervolle uitstraling in iedere ruimte. Deze sfeer past perfect bij een landelijke stijl. Maar ook in een ruimte met een industriële stijl kan een houten spiegel voor een stijlvolle toevoeging zorgen om het robuuste uiterlijk wat te verzachten. Kortom, met een houten spiegel bepaal jij de uitstraling van jouw badkamer of toiletruimte.

Voor welke afwerking kies jij?

In het uitgebreide assortiment van Saniweb vind je spiegels met verschillende soorten afwerkingen. Een strak afgewerkte, rechte houten lijst zorgt voor een modern aanzicht, terwijl een ruwe afwerking een stoere en robuuste uitstraling heeft. Ook zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft kleur. Lichte en donkere tinten hebben beide een compleet ander effect. Ook zijn er houten spiegels met een kleurtje in het hout voor een speels effect. Tot slot zijn de houten spiegels verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je kiest voor een model dat perfect past in jouw ruimte.

Meer houten spiegels zien bij Saniweb?

Is een houten spiegel iets voor jouw badkamer, toiletruimte of een andere plek in huis? Bekijk dan het uitgebreide assortiment houten spiegels in de Saniweb webshop. Hier vind je spiegels in alle soorten en maten, zodat er gegarandeerd een model naar jouw smaak tussen zit. Iets gevonden? Bestel jouw favoriet direct en profiteer van scherpe prijzen en een snelle thuisbezorgservice op een door jou gekozen moment.