Hoge badkamerkast

Een hoge badkamerkast biedt veel opbergruimte in de badkamer. Een hoge badkamerkast is hoger dan een halfhoge kast en biedt zodoende meer opbergruimte. De kast is goed te combineren met een lage kast onder de wastafel. Bij Saniweb vind je een ruim assortiment hoge badkamerkasten voor iedere badkamer.

Tips: Advies over zijkasten

2007 producten
2007 producten

Voordelen hoge kast

In tegenstelling tot een brede kast, heeft een hoge kast in de badkamer niet veel plaats nodig. Omdat de kast de hoogte in gaat, houd je meer vloer- en bewegingsruimte over. Dat is natuurlijk ideaal in kleinere ruimtes. Tegelijkertijd creëer je met een hoge kast voldoende opbergruimte in de badkamer voor toiletartikelen en handdoeken.

Breed assortiment hoge kasten

Houd met de keuze voor de juiste badkamerkast rekening met de ruimte, je eigen stijl, maar ook met hoeveel personen je de badkamer gebruikt. De hoge kasten van Saniweb zijn uitgevoerd in diverse maten en stijlen. De meeste kasten zijn voorzien van diverse planken of lades. Daarmee kun je de hoge kast overzichtelijk indelen: geef bijvoorbeeld ieder gezinslid zijn of haar eigen plank, of geef de toiletartikelen een vaste plek. Ook wat betreft stijl is er voldoende keuze in het assortiment van Saniweb. Van sierlijk en romantisch tot strak en modern. Zo vind je altijd een hoge kast die past bij de stijl en ruimte van jouw badkamer. Tot slot kun je bij ons terecht voor hoge kasten met handige extra’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van ingebouwde verlichting in de hoge kast, of een spiegel waarin je jezelf van top tot teen kunt zien? Bovendien hebben wij ook open hoge kasten in ons assortiment.