Bovenkast

Een bovenkast in je badkamer is niet alleen mooi, maar ook erg functioneel. Een extra bovenkast betekent namelijk extra opbergruimte voor je handdoeken, make-up en andere toiletartikelen. Daarnaast is een bovenkast de ideale plek om al je medicatie of EHBO-spullen in op te bergen. Deze heb je dan altijd binnen handbereik terwijl alles buiten zicht ligt, ideaal toch? Daarnaast neemt dit badkamermeubel weinig ruimte in beslag waardoor er bijna altijd wel een goed plekje voor te vinden is in je badkamer.

26 producten
Pagina
26 producten
Pagina

Een opgeruimde badkamer

Natuurlijk kun je er voor kiezen om je handdoeken op een plank te leggen en/of je toiletartikelen uit te stallen op de wastafel. Toch ziet het er niet altijd even opgeruimd uit wanneer al je spullen in het zicht liggen. Bovendien voelen veel mensen zich prettiger in een verzorgde en opgeruimde badkamer dan in een rommelige badkamer. Daarom kan het slim zijn om een bovenkast aan te schaffen. Deze laat de badkamer een stuk opgeruimder ogen omdat je alles netjes uit het zicht kan opbergen. Wel zo fijn wanneer ook gasten gebruik maken van je badkamer.

Welke bovenkast kies jij?

Saniweb biedt verschillende bovenkasten aan. Je hebt hierbij keuze uit diverse kleuren. Omdat dit badkamermeubel ook een deel van de uitstraling van je badkamer bepaalt, is het slim om hier goed over na te denken. Zo past een model met hout-look beter in een landelijke badkamer dan een volledig wit model. Deze past daarentegen weer perfect in tijdloze badkamers. Voor iedere badkamerstijl is er bij Saniweb een geschikt model te vinden.

Het monteren van bovenkasten

Wanneer je een bovenkast bij Saniweb aanschaft, kun je ervoor kiezen om deze zelf te installeren met onze handige handleiding. Heb je twee linkerhanden en besteed je dit liever uit? Maak dan gebruik van onze montage service. Zij helpen je graag en monteren de bovenkast in een handomdraai.

Bekijk de producten

In onze webshop kun je de verschillende bovenkasten bekijken. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.