Badkamerkasten

Ben je op zoek naar een kast in de badkamer voor extra opbergruimte? Saniweb biedt een ruim assortiment badkamerkasten om jouw eigen badkamer samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een losse onderkast en wastafel samenstellen in een combinatie naar jouw smaak. En met een hoge of halfhoge badkamerkast creëer je optimale opbergruimte. Bekijk het ruime aanbod in onze webshop en maak een keuze zodat je jouw handdoeken, badkamerbenodigdheden en andere spullen netjes opbergt.

Tip: Advies over badkamerkasten

3447 producten
3447 producten

Diverse formaten

Efficiënte opbergruimte in de badkamer is onmisbaar. Denk aan een handdoekenkast of een badkamerkastje voor medicijnen of cosmetische producten. Bij Saniweb vind je voor een grote of kleine badkamer een passende kast. We bieden diverse formaten in wit en zwart en diverse badkamerkasten van hout. Het overgrote deel van de modellen zijn wandkasten. Deze hebben als voordeel dat je badkamer ruimtelijk oogt en je de vloer eronder gemakkelijk schoonmaakt. Met een twee-in een badkamer spiegelkast maak je optimaal gebruik van de ruimte in je badkamer.

Hoge en halfhoge badkamerkasten

Een hoge wandkast is een kast van 180 cm hoog die met zijn smalle uitvoering beperkt ruimte in beslag neemt. De hoogte zorgt ervoor dat je er veel badkamerspullen in kwijt kunt. Halfhoge kasten zijn meestal 120 cm of kleiner, waardoor je ze gemakkelijk ergens in je badkamer kunt plaatsen. Ook de halfhoge kasten bieden veel opbergruimte voor handdoeken of badkamerbenodigdheden. Naast deze wandmodellen vind je in de collectie ook lage modellen, bijvoorbeeld als wastafelonderkasten, ladekasten, inbouwkasten en kasten met spiegels aan de binnen- of buitenkant.

Badkamerkast kopen?

Bekijk ons complete assortiment badkamerkasten en bestel jouw favoriete model direct en eenvoudig in de webshop van Saniweb. Kun je hulp gebruiken bij je keuze? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.