ZACK Marino

Zack Marino bestaat uit verschillende badkamer- en toiletartikelen. Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle handdoekhouder of toiletrolhouder, dan is de de serie Marino van Zack een goede keuze. De producten zijn klassiek, maar ook strak vormgegeven en zijn gemaakt van hoogwaardig gesatineerd RVS. Wil jij meer zien van deze serie? Bekijk dan de producten in de webshop.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zack Marino: stijlvolle vormgeving

De badkameraccessoires van Zack Marino zijn een ideale keuze wanneer je op zoek bent naar stijlvolle producten die een eenheid creëren in de badkamer of toiletruimte. Waar andere badkamerseries van ZACK vrij strak zijn vormgegeven, heeft deze serie een meer klassieke uitstraling. Door de strakke afwerking passen de producten echter in vrijwel iedere stijl badkamer.

Waar ben jij naar op zoek?

De serie Marino van Zack bestaat voornamelijk uit producten voor het toilet. Denk bijvoorbeeld aan een toiletborstel, toiletrolhouder en handdoekhouders, zoals haakjes en stangen. Dit is dus een ideale serie wanneer je je toilet in dezelfde stijl wilt inrichten, niet veel accessoires in de badkamer nodig hebt of de producten met accessoires van andere series wilt combineren.

Accessoires van ZACK

De badkameraccessoires van ZACK staan bekend om het hoogwaardige RVS, waarvan de producten gemaakt zijn, en de functionaliteit van de producten. ZACK ontwikkelt ieder jaar nieuwe collecties waarbij de wensen en verwachtingen van de klant altijd voorop staan. Daardoor lukt het ZACK om al jaren een merk in het premium segment te blijven en klanten tevreden te stellen.

Bekijk de producten

De Zack Marino serie bestaat uit stijlvolle accessoires voor de badkamer of toiletruimte. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de producten in de webshop. Bij Saniweb profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Bovendien worden de producten gratis thuisbezorgd op een door jou gekozen moment.