Villeroy & Boch Omnia Classic

De badkamerserie Omnia Classic van Villeroy en Boch bevat alle keramische producten die een toiletruimte verlangt. Zo bestaat de serie uit toiletten, toiletbrillen en fonteintjes. Villeroy en Boch Omnia Classic kenmerkt zich door de tijdloze designs. De ronde vormen geven de producten van Villeroy en Boch Omnia Classic een toegankelijke uitstraling. Hierdoor is deze serie voor vrijwel iedere badkamer of toiletruimte geschikt. De duurzame materialen waarvan de producten worden gemaakt, garanderen hoge kwaliteit en daardoor veel gebruiksplezier.

1 product
  • Villeroy & Boch Omnia Classic wandcloset diepspoel Wit

    0 reviews
    Adviesprijs 359,- 159,67 Incl. BTW 56% Korting
    Leverbaar
1 product

Het assortiment

De producten van Villeroy en Boch Omnia Classic zijn zowel voor een kleine als grote badkamer/toiletruimte geschikt. Wat betreft de toiletten heb je de keuze uit verschillende formaten. Hierdoor past er altijd wel één toilet in de ruimte bij jou thuis. Ook over de afmetingen van de wastafels is nagedacht. Zo beschikt de collectie over een fonteintje in een rechthoekige vorm, maar ook in een wat breder ovaal model. Op basis van de grootte van je badkamer of toiletruimte kies je de juiste afmetingen.

Wat kenmerkt Villeroy en Boch Omnia Classic?

Het assortiment van Villeroy en Boch Omnia Classic typeert zich onder andere door:

  • Tijdloos design. Dankzij de praktische en tijdloze designs raak je niet snel uitgekeken op de producten van Villeroy en Boch Omnia Classic. De collectie verzekert je van jarenlang plezier in je badkamer.
  • CeramicPlus. CeramicPlus is een speciale toplaag die zorgt dat vuil en kalk zich minder snel aan het keramische oppervlak hechten. Hierdoor is het keramiek gemakkelijker schoon te maken.
  • Duurzame materialen. De collectie van Villeroy en Boch Omnia Classic wordt grotendeels gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast wordt tijdens het gehele productieproces rekening gehouden met het milieu.

Bekijk de producten in onze webshop

Ben jij op zoek naar een neutrale, toegankelijke badkamerserie? Dan zijn de producten van Villeroy en Boch Omnia Classic wellicht iets voor jou. Bekijk nu het complete assortiment in onze webshop en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden. Bij Saniweb ben je verzekerd van de laagste prijs en daarnaast wordt je bestelling gratis thuisbezorgd op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.