Villeroy & Boch My Art

De baden van Villeroy en Boch My Art zijn van uitstekende kwaliteit dankzij het duurzame en sterke materiaal Quaryl®. Bovendien bieden de baden van Villeroy en Boch My Art lekker veel bewegingsruimte waardoor je bent verzekerd van optimaal comfort tijdens het badderen. Het bijzondere design past in iedere badkamer. De badrand biedt bovendien voldoende aflegruimte bij de hoeken zodat je tijdens het badderen al je toiletartikelen binnen handbereik hebt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De baden van Villeroy en Boch My Art

Villeroy en Boch My Art bieden twee verschillende baden aan die verschillen qua formaat. Het ene bad (1800x800 mm) is groter dan het andere bad (1700x750 mm) en biedt daardoor meer bewegingsruimte. Dit is voordelig wanneer je een wat groter postuur hebt. Het kleinere bad past daarentegen weer beter in kleinere ruimtes. Beide baden zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: wit alpine en star white.

Whirlpoolsysteem

Tijdens het badderen heb je even de tijd voor jezelf en kun je helemaal ontspannen. Dit is heerlijk na drukke werkdagen of tijdens koude avonden. Met de baden van Villeroy en Boch My Art kun je het echte wellness gevoel beleven voor nóg meer ontspanning. De baden kunnen namelijk op aanvraag voorzien worden van een whirlpoolsysteem. Zie jij jezelf al heerlijk languit liggen tussen alle bubbels?

Het duurzame materiaal Quaryl®

De baden van Villeroy en Boch My Art zijn gemaakt van het duurzame materiaal Quaryl® dat zo hard is als kristal. Dit innovatieve materiaal biedt diverse voordelen. Zo is Quaryl® gemakkelijk schoon te maken en biedt het bescherming tegen krassen en stoten. Hierdoor ziet het bad er lang als nieuw uit. Daarnaast voelt het materiaal toch stroef aan waardoor je niet zomaar uitglijdt.

Bekijk de baden van Villeroy en Boch My Art

Ben jij benieuwd geworden naar de baden van Villeroy en Boch My Art? Bekijk deze dan in onze webshop.