Villeroy & Boch La Belle

Villeroy en Boch La Belle is een badkamerserie die je even laat terugdenken aan het tijdperk van de Romantiek. De producten van Villeroy en Boch La Belle kenmerken zich namelijk door vloeiende lijnen, klassieke details en een fraai gevormd design. Dit alles zorgt ervoor dat de producten perfect passen in een klassieke, elegante badkamer. Het assortiment van Villeroy en Boch La Belle bestaat uit uiteenlopende onderdelen voor je gehele badkamer.

5 producten
 • Villeroy & Boch La Belle closetzitting met quickrelease Wit

  0 reviews
  Adviesprijs 604,- 349,- Incl. BTW 42% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch La Belle bad vrijstaand 180 x 80 cm. Wit

  0 reviews
  Adviesprijs 6.989,- 3.917,79 Incl. BTW 44% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch La Belle bad vrijstaand 180 x 80 cm. Wit

  0 reviews
  Adviesprijs 7.326,- 4.109,69 Incl. BTW 44% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch La Belle vrijstaand bad 180x80 cm. met los paneel Wit

  0 reviews
  Adviesprijs 7.142,- 3.513,57 Incl. BTW 51% Korting
  Leverbaar
 • Villeroy & Boch La Belle bad 180x80 cm. Wit

  0 reviews
  Adviesprijs 2.385,- 1.173,38 Incl. BTW 51% Korting
  Leverbaar
5 producten

Het assortiment van Villeroy en Boch La Belle

Het uitgebreide assortiment van Villeroy en Boch La Belle bestaat uit verschillende onderdelen voor de badkamer:

 •  Wastafels. De wastafels kenmerken zich door de elegante, welvende vormgeving. Uit de verschillende modellen wastafels kun je ook kiezen voor het bloemendecor La Rose, een echte eyecatcher in je badkamer.
 •  Badkamerspiegels. De badkamerspiegels trekken de aandacht vanwege het bloemenmotief dat is verwerkt in de spiegel. Hierdoor krijgt je badkamer een nóg klassiekere uitstraling.
 •  Ligbaden. De Villeroy en Boch La Belle baden zien er prachtig uit dankzij de strak gelijnde randen en zachte vormen. Je kunt hierbij kiezen voor zowel een ingebouwd als vrijstaand bad in verschillende uitvoeringen.
 •  Badmeubilair. De badmeubels van Villeroy en Boch La Belle zijn perfect afgewerkt. De speelse accenten geven de meubels een landelijke uitstraling. Bovendien heb je de keuze uit twee kleuren: wit glanslak of framboos glanslak.
 •  Toiletten & bidets. Het assortiment van Villeroy en Boch La Belle bestaat uit zowel staande als hangende toiletten en bidets. Deze passen perfect bij de overige producten uit deze serie.

CeramicPlus

De wastafels, toiletten en bidets zijn uitgevoerd met CeramicPlus zodat je bent verzekerd van optimale hygiëne. Deze laag zorgt er namelijk voor dat vuil en kalk zich moeilijk kunnen hechten aan het oppervlak en daardoor makkelijk weggespoeld worden. Hierdoor geniet je langer van een schone en frisse badkamer.

Bekijk de producten

Is jouw interesse gewekt? Bekijk dan het gehele assortiment van Villeroy en Boch La Belle in onze webshop.