Villeroy & Boch Ceta

Villeroy & Boch Ceta is een badkamerserie die bestaat uit vrijstaande ligbaden met een prachtig klassiek uiterlijk. Hierdoor passen de baden van Villeroy & Boch Ceta perfect in landelijke badkamers. Deze baden staan vrij in de ruimte op mooie klassieke pootjes waardoor je badkamer wordt omgetoverd tot een sfeervolle ruimte. Bovendien hebben de baden van Villeroy & Boch Ceta een ovale vorm die maximaal ligcomfort biedt. Hierdoor ben je verzekerd van optimale ontspanning na bijvoorbeeld een lange dag werken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een bad op pootjes

Baden op pootjes geven je badkamer extra sfeer. Helemaal wanneer de pootjes een klassiek en romantisch uiterlijk hebben. Dit is zeker het geval bij de baden van Villeroy & Boch Ceta, dankzij de ronde, golvende vormen. De pootjes hebben daarnaast een zwarte kleur wat mooi afsteekt tegen het witte keramiek. Bovendien zorgen baden op pootjes ervoor dat je badkamer er ruimtelijker uitziet omdat het bad boven de vloer lijkt te zweven. Dit biedt ook nog eens een praktisch voordeel: je kunt er gemakkelijk onder schoonmaken.

Het assortiment van Villeroy & Boch Ceta

Het assortiment van Villeroy & Boch Ceta bestaat uit twee verschillende baden. De baden hebben beiden dezelfde karakteristieke zwarte poten en een ovale vorm, zijn gemaakt van het duurzame materiaal Quaryl® en zijn uitgevoerd in wit. De baden van Villeroy & Boch Ceta verschillen echter qua formaat van elkaar: het ene bad is wat groter dan het andere. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en je persoonlijke voorkeur maak je hiertussen de juiste keuze.

Bekijk de producten van Villeroy & Boch Ceta

Wil jij een ruimtelijke, sfeervolle badkamer creëren? Dan zijn de klassieke baden van Villeroy & Boch Ceta wellicht wat voor jou. Deze kun je bekijken in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs. Ook profiteer je van gratis bezorging op een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt.