Villeroy & Boch Aveo New Generation

De Villeroy & Boch Aveo New Generation badkamerserie kenmerkt zich door vloeiende vormen en het heldere, pure design. De producten van Villeroy & Boch Aveo New Generation zijn ontworpen door het succesvolle Britse designbureau Conran & Partners. De kenmerkende zachte vormgeving komt terug in alle producten van deze badkamerserie. Van wastafels en bidets, tot ligbaden en badkamerspiegels: je gehele badkamer kun je stijlvol inrichten met Villeroy & Boch Aveo New Generation

1 product
 • Villeroy & Boch Aveo closetzitting met deksel softclosing Wit

  1 reviews
  Adviesprijs 505,- 240,36 Incl. BTW 52% Korting
  Leverbaar
1 product

Het assortiment van Villeroy & Boch Aveo New Generation

Het assortiment bestaat uit alle essentiële onderdelen voor de badkamer:

 •  Wastafels. De zacht welvende vormen trekken de aandacht bij de wastafels van Villeroy & Boch Aveo New Generation. In het assortiment vind je ongetwijfeld een model dat past bij je badkamer.
 •  Badmeubels. De badmeubels hebben gebogen fronten en passen daardoor perfect bij de wastafels van deze serie. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende oppervlakken zoals Pure Oak, Dark Oak en Glossy White Lack.
 •  Baden. De baden hebben een natuurlijke ovale vorm die ervoor zorgt dat je heerlijk kan liggen. De baden stralen een gevoel van rust en wellness uit in de ruimte.
 •  Toiletten en bidets. Ook de toiletten en bidets hebben een zachte vormgeving en passen daardoor perfect bij de andere producten van Villeroy & Boch Aveo New Generation.
 •  Badkamerspiegels. Wil je je badkamer compleet maken? Kies dan ook voor een badkamerspiegel van Villeroy & Boch Aveo New Generation.

Meer hygiëne met CeramicPlus

De producten van Villeroy & Boch Aveo New Generation zijn afgewerkt met CeramicPlus. Deze laag is krasbestendig en zorgt ervoor dat vuil en kalk zich niet aan het oppervlak kunnen hechten, maar gemakkelijk weggespoeld kunnen worden. Schoonmaken wordt met CeramicPlus dus nóg gemakkelijker. Bovendien blijft je badkamer langer fris en schoon.

Bekijk de producten

Is jouw interesse gewekt? Bekijk dan nu het gehele assortiment van Villeroy & Boch Aveo New Generation in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging.