Unicom Starker

0 producten
Unicom Starker is een van oorsprong Italiaans bedrijf. Voor zowel binnen als buiten het huis vind je een brede collectie tegels bij Unicom Starker. De diverse collecties kenmerken zich door een natuurlijke uitstraling en hoge kwaliteit. Wil je meer weten over de verschillende tegels van Unicom Starker? Lees dan hier verder voor meer informatie.

Geschikte tegels voor iedere ruimte

De unieke tegels van Unicom Starker zijn te gebruiken in verschillende ruimtes in en rondom het huis. Voor zowel de badkamer, keuken, woonkamer of het terras vind je in het uitgebreide assortiment altijd een tegel naar jouw smaak. Door voor tegels van hetzelfde merk of misschien zelfs dezelfde collectie in meerdere ruimtes te kiezen, creëer je een gevoel van eenheid door het hele huis. Ook het matchen van verschillende kleurtinten, formaten en dessins draagt bij aan één mooi geheel.

De verschillende tegelcollecties

Het gehele assortiment van Unicom Starker bestaat uit diverse collecties. De collecties bestaan uit een bepaald type tegel dat is uitgevoerd in verschillende kleurnuances. Daarnaast zijn de collecties vaak geschikt voor één type ruimte, wat ervoor zorgt dat de tegel geheel is aangepast op de eigenschappen van de ruimte. Een badkamertegel is bestand tegen water, terwijl een tegel voor het terras bestand moet zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Eén ding hebben alle tegels met elkaar gemeen: de natuurlijke uitstraling op basis van een steen- of houtlook. Deze looks voldoen geheel aan de laatste trends en passen bij een moderne, design of industriële stijl.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar nieuwe tegels voor jouw badkamer, keuken, woonkamer of terras? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Unicom Starker in de webshop van Saniweb en kies de tegel die bij jou past. Bovendien kun je jouw favoriet hier direct bestellen en profiteer je altijd van de beste prijs bij Saniweb.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht