Topcer

Topcer

30 producten

Topcer staat voor keramiek van topkwaliteit. Er zijn verschillende soorten tegels te verkrijgen in de webshop van Saniweb als je op zoek bent naar een vloertegel van het Portugese merk Topcer. Deze kun je hieronder bekijken of scroll verder en lees meer over vloertegels van Topcer.

IJzersterk en een ruim assortiment

De tegels van Topcer worden voornamelijk gebruikt in de industrie en openbare gebouwen, zoals stations en scholen. Maar ze zijn ook erg mooi en geschikt voor een badkamer. Dit komt doordat de keramische tegels zeer sterk zijn. Bovendien zijn de vloertegels van Topcer bestendig tegen zuur en water. Verder zijn ze anti-slip. Hoewel Topcer beschikt over een breed assortiment aan tegels, bestaat de collectie voornamelijk uit kleine vloertegels. De meeste tegels zijn 10 cm bij 10 cm of 15 cm bij 15 cm. Deze zijn verkrijgbaar in wel dertig verschillende kleuren en 49 verschillende patronen. Daarnaast bevat het merk tegels in andere maten, zoals 16,5 cm bij 16,5 cm.

Topcer bij Saniweb

Bij Saniweb zijn er verschillende series van het merk Topcer te vinden. De verschillende reeksen stralen verschillende stijlen uit. Op die manier vindt iedereen die op zoek is naar een vloertegel, een exemplaar dat perfect past bij zijn of haar badkamer of toiletruimte. Heb je een moderne badkamer, dan ben je wellicht op zoek naar een strakke tegel. Topcer heeft een serie die bestaat uit effen tegels. Denk hierbij aan kleine, zwarte, rechthoekige tegels. Ook heeft Topcer mooie stijlvolle decortegels die een unieke, vrolijke en speelse sfeer in je badkamer creëren. Bijvoorbeeld blauwe met zwarte tegels die patronen met rechte vormen hebben en beige met groene tegels met zowel rechte als ronde vormen erop.

Bekijk het in onze webshop

Ben je enthousiast over Topcer en wil je een tegel van dit Portugese merk in jouw badkamervloer hebben liggen? Bekijk dan alle soorten tegels van het merk op de website van Saniweb en laat je inspireren.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht