Sphinx 300 Basic

De Sphinx 300 Basic serie biedt jou alles wat je nodig hebt om je badkamer of toiletruimte op jouw manier in te richten. De meubels zijn ingetogen, wit en functioneel. Daardoor vorm je met de Sphinx 300 Basic serie een mooie basis in je badkamer of toiletruimte. Bovendien biedt de serie een uitgebreid aanbod aan toiletten, wastafels en andere producten. Zo vind je vrijwel altijd wat je nodig hebt. Wil je meer zien van de Sphinx 200 Basic serie? Bekijk dan de producten in de webshop!

2 producten
 • Sphinx Serie 300 vorstvrije buitenkraan 3/4 inch400 mm. Chroom

  0 reviews
  105,11 Incl. BTW
  Op voorraad
 • Sphinx Serie 300 scheidingswand voor urinoir

  1 reviews
  161,- Incl. BTW
  Leverbaar
2 producten

Eenvoud & kwaliteit

De Sphinx 300 Basic serie heeft een eenvoudig design. De vormgeving bestaat uit sierlijke, sterke lijnen zonder overbodige details. Met de meubels maak je optimaal gebruik van de ruimte en creëer je een rustige uitstraling in de badkamer of toiletruimte. Bovendien combineert de serie dit eenvoudige design met badkamercomfort van hoge kwaliteit. Zo kom je helemaal tot rust in de badkamer!

Sphinx 300 Basic: de badkamer inrichten op jouw manier

De Sphinx 300 Basic serie biedt niet alleen toiletten en wastafels maar ook planchets, urinoirs en onderbouwkasten voor wastafels. Daardoor heb je een ruime keuze aan sanitair welke je in jouw toiletruimte of badkamer wilt zetten. Zo richt je deze ruimtes helemaal op jouw manier in. Wil je een sobere inrichting? Dan is dit de ideale serie. Maar ook voor een uitgebreidere luxe inrichting kun je met de Sphinx 300 Basic serie alle kanten op. Bovendien zijn de toiletten, wastafels en ander sanitair in verschillende maten verkrijgbaar, zodat je altijd de producten kunt vinden die in jouw toiletruimte of badkamer passen.

Bekijk de producten

Wil jij ook graag het sanitair van de Sphinx 300 Basic in jouw badkamer of toiletruimte hebben? Bekijk dan de producten in de webshop! Bij Saniweb profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Bovendien worden je producten gratis thuis bezorgd op een door jou gekozen moment.