Sphinx 280

De Sphinx 280 serie bestaat uit verschillende toiletartikelen die zich kenmerken door hun ronde vormen en een strak design. De Sphinx 280 serie bestaat onder andere uit closets, urinoirs, wastafels en fonteintjes. De producten zijn allemaal uitgevoerd in dezelfde stijl en zorgen voor een uniforme uitstraling in jouw toilet- en/of badruimte.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De toiletartikelen van de Sphinx 280 serie

Sphinx 280 is een uitgebreide, stijlvolle serie toiletartikelen. De serie bestaat uit essentiële onderdelen voor de inrichting van een toilet/badkamer, zoals bijvoorbeeld closets, urinoirs, wastafels en fonteintjes. Daarnaast zijn er ook losse closetbrillen verkrijgbaar. Alle artikelen zijn uitgevoerd met ronde vormen en in de kleur wit. Hierdoor zijn ze goed met elkaar te combineren en zorgen ze bovendien voor eenheid in de inrichting van jouw toilet- en/of badkamerruimte.

De kenmerken

De toiletartikelen van de Sphinx 280 serie zijn niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. De eenvoudige, ronde vormen zorgen ervoor dat je de toiletartikelen eenvoudig kunt schoonmaken. Daarnaast zijn alle producten gemaakt van keramiek. Dit materiaal is zeer stevig en heeft daarnaast een stijlvolle uitstraling. Doordat er van ieder type toiletartikel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, kun je altijd kiezen voor het model dat het beste bij de inrichting van jouw toilet en/of badkamer past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit hangende of staande toiletten, closetzittingen met of zonder deksel en verschillende formaten fonteintjes. Sphinx 280 heeft een uitgebreide productlijn, waardoor iedereen een product naar zijn of haar smaak kan vinden.

Bestel de producten

Zijn de toiletartikelen van de Sphinx 280 serie iets voor jou? Via de website van Saniweb bestel je ze eenvoudig en snel en profiteer je daarnaast van de laagste prijs garantie. Bovendien ben je bij Saniweb altijd zeker van een snelle bezorgservice en kun je de producten op een door jou gekozen momenten laten bezorgen.