Sealskin Get Wet W105

De serie Sealskin Get Wet 105 heeft verschillende mogelijkheden om je doucheruimte af te sluiten. Met de mooie glazen douchedeuren, zijwanden en badwanden zorg je ervoor dat je badkamer niet meer onnodig nat wordt. De subtiele afwerkingen van de handvaten met een chroom-look passen in iedere badkamerstijl. Voor zowel ronde als vierkante doucheruimtes zijn er opties. Kijk in ons assortiment welke douchedeur met of zonder zijwand uit de Sealskin Get Wet 105 serie het beste past in jouw badkamer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Sealskin Get Wet 105 serie van Saniweb

Is je doucheruimte rond of vierkant of wil je graag een ronde of vierkante douchecabine plaatsen in je nieuwe badkamer, dan kun je voor beide opties kiezen voor een douchedeur. Door een douchedeur voorkom je dat je badkamer onnodig nat wordt en door het transparante glas blijft de stijl van je badkamer behouden in je doucheruimte. Ook zijn er verschillende opties wanneer je kiest voor een badwand. De badwanden van de Get Wet 105 serie zijn in helemaal transparant glas beschikbaar, maar je kan ook kiezen voor een decor op het glas voor meer privacy. Bekijk welke optie het beste bij jouw wensen en behoeftes past in de Get Wet 105 serie..

Mogelijkheden Sealskin Get Wet 105

Het assortiment van de Get Wet 105 serie bestaat uit een heel scala aan zijwanden, douchedeuren en badwanden. Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet waaruit je kan kiezen:

  • Swingdeur of pendeldeur
  • Hoekinstap of kwartrond
  • Zijwand voor inloopdouche of een combinatie met douchedeur
  • Badwand met of zonder decor op het raam
  • Muursteun

Douchedeuren, zijwanden en badwanden van de serie Sealskin Get Wet Custom hebben de volgende voordelen:

  • Plaatsing kan op een douchebak of tegelvloer. Voor beide keuzes een passende oplossing.
  • Roestvrij profiel. Je douchedeur, zijwand of badwand gaan daardoor jarenlang mee.
  • Een luxe stabilisatiestang. Deze wordt bij de zijwanden meegeleverd voor het verstevigen van de douchewanden en is bij de prijs inbegrepen .

Bestel de Sealskin Get Wet 105

Wil jij graag een subtiele transparante glazen douchedeur met of zonder zijwand plaatsen of toch een badwand met decor op het glas? Bestel uit ons assortiment het product dat het beste bij je badkamer past en profiteer van de laagste prijs garantie en gratis bezorging.