Sealskin Duka 4200

De serie van Sealskin Duka 4200 bestaat uit stijlvolle zijwanden en deuren voor de douche. De douchewanden en -deuren zijn uitgevoerd met veiligheidsglas en geven een transparant en ruimtelijk effect aan de badkamerruimte. Lees hier meer over de mogelijkheden en de voordelen van de zijwanden van Sealskin Duka 4200.

1 product
  • Sealskin Douchebak sifon 50 mm wit/chr wit

    0 reviews
    Adviesprijs 35,- 28,40 Incl. BTW 19% Korting
    Op voorraad
1 product

De mogelijkheden

De Sealskin Duka 4200 serie bestaat uit verschillende modellen wanden en deuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit zijwanden voor de linker- of de rechterkant van de douche. Wel zo handig om rekening te houden met de indeling van de badkamer namelijk! Daarnaast kun je in deze serie ook kiezen voor een hoekinstap, deze is ook in een links en rechts model uitgevoerd. Tot slot is er ook een 2-delige schuifdeur beschikbaar. Deze is zowel verkrijgbaar in een variant voor een douche die tussen 2 muren is geplaatst als in combinatie met een zijwand. De producten van Sealskin Duka 4200 zijn dus geschikt voor ieder type douche en elk fomaat badkamer!

De voordelen

De douchewanden en -deuren van Sealskin Duka 4200 zijn voorzien van enkele voordelen. Wij lichten deze voordelen voor je uit:
- Minimalistische vormgeving
De douchewanden en -deuren bestaan uit grote glazen gedeelten. Daarnaast is de handgreep minimalistisch vormgegeven en op het profiel geplaatst. De grote glazen delen versterken het ruimtelijke effect van de badkamer.
- Easy-clean systeem
Door middel van het easy-clean systeem zijn de glazen delen van de douchewanden- en deur eenvoudig en snel schoon te maken.
- Optionele glasbehandelingen
Om het glas een extra effect te geven, kun je kiezen voor een glasbehandeling. Kies uit Sealglas of ProCare.
- Zachtsluitende schuifdeuren
De schuifdeuren zijn voorzien van een speciaal systeem waardoor de deur zachtjes open en sluit. Dit is wel zo veilig voor (kinder)handen.

Bestel de producten van Sealskin Duka 4200 in de webshop

Is een douchewand of -deur van Sealskin Duka 4200 iets voor jouw badkamer? Kies voor een design dat bij jouw inrichting past en bestel de producten gemakkelijk via de website van Saniweb. Hierbij profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Daarnaast ben je bij Saniweb ook altijd zeker van een snelle bezorgservice en kun je de producten op een door jou gekozen momenten laten bezorgen.