Mirafloor

Mirafloor

0 producten

Mirafloor onderscheidt zich met stijlvolle kwaliteitstegels die geschikt zijn voor sanitaire ruimtes. De uitgebreide collectie bestaat uit verschillende series met unieke kenmerken. Centraal staat de minimalistische uitstraling, natuurlijke kleurgebruik en de terugkeer van bijzondere patronen. Dat maakt de tegels stijlvol, tijdloos en origineel tegelijkertijd. Meer weten? Saniweb vertelt je over het merk Mirafloor en de tegels uit het aanbod.

Veelzijdig en authentiek

Mirafloor is een begrip in Europa, maar ook daarbuiten. Het merk ontwerpt en produceert tegels van hoogwaardige kwaliteit met een authentieke uitstraling, waarbij het draait om puur vakmanschap. De tegels zijn namelijk handgemaakt, waardoor geen enkele tegel hetzelfde is. De uitgebreide collectie bestaat uit diverse tegels die variëren in formaat, kleur, structuur en patroon. Hierdoor is er voor iedere wens en ruimte een passende tegel te vinden bij Mirafloor. De rode draad door de collectie is minimalisme in combinatie met unieke patronen.

Het aanbod van Mirafloor bij Saniweb

Mirafloor heeft diverse tegelseries, waaronder Piavi en Whites. De Piavi serie staat bekend om de stijlvolle decortegels. Deze tegels zijn voorzien van bijzondere patronen, zoals met verschillende vormen, lijnen of bloemen. Met deze tegels zet je de toon in een ruimte. Bovendien zorgen de patronen voor een speelse uitstraling. Wanneer je de rust wilt bewaren, kun je ervoor kiezen alleen de vloer of slechts één wand te betegelen met deze decortegels. Ga je liever voor een serene, minimalistische basis in de badkamer? Bekijk dan eens de Whites collectie. Dit zijn tijdloze kwaliteitstegels in diverse wittinten. Door diverse tinten onderling te combineren ontstaat een levendig en boeiend geheel.

Bekijk onze producten

Ben jij op zoek naar vloer- of wandtegels voor jouw badkamer? Bekijk de producten van het toonaangevende merk Mirafloor bij Saniweb. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van de beste prijs en geniet je van een snelle levering.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht