La Faenza

0 producten
De keramische tegels van La Faenza zijn van hoogstaande kwaliteit en geproduceerd met aandacht voor de natuur om ons heen. De Italiaanse fabrikant gebruikt de meest recente milieuvriendelijke technieken. La Fuenza staat daarnaast ook bekend om het stijlvolle en elegante design van de tegels die voor een luxe uitstraling zorgen. Bekijk de La Faenza collectie bij Saniweb en lees hier meer over dit bijzondere merk.

La Faenza en het milieu

Natuur en technologie komen bij elkaar bij La Faenza. De mooie, verfijnde tegels worden geproduceerd met respect voor onze natuurlijke omgeving. De elektriciteit die de fabrikant gebruikt, is voor een groot deel afkomstig van terugwinning van warmte. Daarnaast wordt het afval van hun fabrieken bijna helemaal hergebruikt. De fabrikant selecteert zijn grondstoffen zorgvuldig en verliest daarbij het design van de duurzame tegels niet uit het oog. Alle tegelcollecties kenmerken zich door een mooi en stijlvol ontwerp.

De mogelijkheden met La Faenza

De tegelcollectie van La Faenza is divers en uitgebreid. De tegels zijn geschikt voor wanden en vloeren en in verschillende formaten verkrijgbaar, van mozaïektegeltjes tot langwerpige en vierkante formaten. De verfijnde en luxe stijl zie je terug in de verschillende series die variëren van gladde, stijlvolle tegels voor een chique uitstraling tot bijzondere tegels met reliëf of onregelmatig afgewerkt vlak voor een landelijk en natuurlijk gevoel. Ook tegels met houtlook in plankformaat en betonlook tegels zijn onderdeel van de collectie. De tegels ogen zowel tijdloos als modern en maken van elk interieur een stijlvol geheel.

Meer weten over de tegelcollectie van La Faenza?

Wil je meer weten over de mooie tegelcollectie van La Faenza? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder. Bovendien ben je bij Saniweb verzekerd van de beste prijs en profiteer je van snelle thuisbezorging en gratis retournering

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht