Keramag

0 producten

Met de innovaties van Keramag is je sanitair altijd klaar voor de toekomst. Het vernieuwende karakter van Keramag vind je terug in de complete productontwikkeling, waarin Keramag altijd de weg leidt. Design, technologie en hygiëne zijn van de hoogste klasse om het dagelijks comfort naar een hoger niveau te tillen.

Met volle overtuiging van de kwaliteit van hun producten geeft Keramag een ongewoon lange garantie op keramieke producten. Waarom Keramag nog meer uniek is, lees je hier:

  • KeraTect® glazuur. Keramag is uniek in het feit dat het een betrouwbaarheidsgarantie van 30 jaar geeft op producten met deze speciale glazuurlaag. Deze producten zijn duurzaam, eenvoudig schoon te maken en bieden optimale hygiëne. De buitenlaag van onder andere wastafels voelt glad aan, glimt mooi en is onderhoudsvriendelijk.
  • Onzichtbare montage. Keramag heeft speciale montagesystemen ontwikkeld die installatie van keramieke producten eenvoudig en veilig maakt. Het product wordt er bovendien mooier van, omdat alleen het prachtige ontwerp van bijvoorbeeld het toilet zichtbaar is. Keramag heeft het patent op verborgen muurverbindingen en heeft verborgen montagesystemen voor zowel wanden als vloeren.
  • Rimfree® WC-Hygiene. De Rimfree wandgemonteerde toiletten zijn hygiënischer dan traditionele toiletten. Zonder randen blijft er minder viezigheid achter op lastig te bereiken plekken en is het toilet makkelijker schoon te maken. Deze nieuwe standaard voor toiletten is beschikbaar voor meerdere badkamerseries van Keramag, waaronder de Renova Nr.1, Renova nr.1 comfort, 4U, Icon, it!, MyDay en Xeno²
  • Het assortiment. Keramag heeft een zeer breed assortiment. Niet alleen kan het voorzien in vrijwel elke sanitairbehoefte, er is ook veel variatie in designs en formaten. Met een breed aanbod van: wastafels, toiletten, bidetten, urinoirs, meubels, badkuipen, douches, douchebakken en (meng)kranen kan Keramag elke badkamer omtoveren tot een duurzame en stijlvolle ruimte waar je lang van zult genieten.

Keramag producten bekijken

De ongekende kwaliteit van Keramag is een waardevolle aanvulling voor elke badkamer. Als onderdeel van de Geberit groep is Keramag een ijzersterk merk met een prachtige productlijn. Al die producten kun je bekijken in onze webshop. Bij vragen over producten of productspecificaties staan onze specialisten voor je klaar.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht