Kale Eksport

Kale Eksport

2 producten

Kale Eksport is een Duitse tegelfabrikant. De tegels van Kale Eksport zorgen voor een unieke en luxe uitstraling in de badkamer. Of je nu op zoek bent naar natuurstenen, keramische of mozaïektegels, bij Kale Eksport ben je aan het juiste adres. Dankzij het ruime assortiment tegels zit er altijd een tegel tussen naar jouw wensen en smaak. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Kale Eksport? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Een uniek design

Met de tegels van Kale Eksport ben je verzekerd van een bijzondere uitstraling in de ruimte. Standaard tegels zijn verleden tijd; iedere tegel is uniek en zorgt voor een luxe sfeer. Je kunt bij Kale Eksport terecht voor zowel je vloer- als wandtegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stijlen, kleuren en afmetingen. Zo zijn de tegels verkrijgbaar als natuursteen -, decor- en mozaïektegels. Deze tegels worden voornamelijk aangeboden in aardetinten, zoals wit, zwart, grijs en bruin. Deze tinten zijn gemakkelijk te combineren met meubels in diverse kleuren. Hierdoor passen de tegels van Kale Eksport bij vrijwel iedere badkamerstijl.

De series van Kale Eksport

Kale Eksport biedt een aantal verschillende series tegels. Ondanks dat alle producten van Kale Eksport een unieke en moderne uitstraling hebben, heeft elke serie zijn eigen stijl. Alle producten passen goed in een designbadkamer. De serie Snake neigt daarnaast het meest naar de moderne badkamerstijl. De series Riviera en Vintage Wood zijn een mix tussen de landelijke en designbadkamer.

Bekijk onze producten

Bekijk de unieke en moderne producten van Kale Eksport in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Profiteer hier altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en de beste prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Vraag onze online adviseurs om hulp: zij geven je graag persoonlijk advies.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht