Italgraniti

28 producten

Het Italiaanse merk Italgraniti biedt een breed scala aan vloer- en wandbekledingen. Dit innovatieve merk zorgt constant voor producten die in lijn zijn met de behoeften van de markt. De vloer- en wandbekledingen zijn niet alleen vernieuwend, maar ook altijd van hoge kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een stijlvol product waar je jarenlang van geniet. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Italgraniti? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Het merk Italgraniti

Sinds de oprichting van de Italgraniti fabriek in 1944 levert dit Italiaanse merk prachtige tegels. In 1998 is deze fabriek gefuseerd met het merk Impronta ceramiche. Beide fabrieken hebben een uitgebreid assortiment aan wand- en vloertegels. Dankzij de fusie is het aanbod van Italgraniti nog gevarieerder. Met het uitgebreide assortiment speelt Italgraniti constant in op de wensen van de markt.

Het assortiment

Italgraniti biedt een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels in diverse kleuren, formaten en designs. Hierdoor vind je altijd de tegel die aansluit op jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar luxe natuursteen tegels of mozaïek tegels: je vindt het in het assortiment van Italgraniti. Voor iedere interieurstijl zijn geschikte tegels te vinden. Het fijne aan deze tegels is dat deze in iedere ruimte geplaatst kunnen worden. Zelfs voor in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, zijn deze wand- en vloertegels geschikt. Saniweb biedt twee series van Italgraniti; ‘Square’ en ‘Experience’.

Bekijk onze producten

Je kunt de unieke producten van Italgraniti bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Profiteer hier altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een scherpe prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Vraag onze online adviseurs om hulp: zij geven je graag persoonlijk advies.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht