I.M.S.O. Ceramiche

0 producten

I.M.S.O Ceramiche is een Italiaans merk, gespecialiseerd in prachtige, natuurlijke tegels: zowel voor op de vloer als tegen de muur. Wanneer je kiest voor I.M.S.O Ceramiche, ben je verzekerd van unieke, handgemaakte producten.

Kenmerkend voor I.M.S.O Ceramiche

Sinds 1990 is I.M.S.O Ceramiche begonnen met het maken van tegels voor interieurdesign. Binnen een mum van tijd hebben ze zichzelf op de markt gezet door hun unieke aanbod. Het bijzondere aan dit merk is dat alle producten handgemaakt zijn. De kracht achter I.M.S.O Ceramiche is de speciale aandacht en zorg waarmee ze producten bedenken en maken. Het merk maakt gebruik van natuurlijke materialen als keramiek en steen, waardoor je in je badkamer een natuurlijke, rustgevende sfeer creëert.

De verschillende producten

In het assortiment van Saniweb zitten enkele pareltjes van de I.M.S.O Ceramiche collectie. Je hebt keuze uit verschillende mozaïeken tegels die elk hun eigen, unieke uitstraling hebben. Zo kun je gaan voor donkergrijze, platte hoekige steentjes, of juist voor lichtgrijze, ronde bolle steentjes. Er zijn verschillende structuren en bij Saniweb kies je voor degene die het best past bij jouw (toekomstige) badkamerinterieur. Ook qua kleur is het aanbod divers: je kunt kiezen voor stenen die allemaal dezelfde kleur hebben of juist verschillende kleurtinten bevatten. Voor welke tegels jij ook gaat, je bent in ieder geval altijd verzekerd van een fijne, natuurlijke uitstraling in jouw badkamer. Wanneer je op zoek bent naar unieke tegels, moet je zeker een kijkje nemen in ons I.M.S.O Ceramiche assortiment.

Bestel de producten

Wil jij een unieke, handgemaakte tegelvloer hebben in je badkamer die warmte en rust uitstraalt? Ga dan voor het stijlvolle designmerk I.M.S.O Ceramiche. Bekijk alle mozaïekvloeren en bestel degene die jou het meest aanspreekt in de webshop van Saniweb.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht