Hansgrohe Talis Classic

Hansgrohe Talis Classic kranen zijn er voor het bad, de wastafel en de douche. Kranen uit de Talis Classic serie van Hansgrohe zorgen voor een ontspannende design beleving in een nostalgische stijl. Klassieke schoonheid en geometrische figuren zijn gecombineerd met traditionele stijlelementen voor een harmonieuze combinatie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Moderne badkamerklassieker

De Hansgrohe Talis Classic serie is een echte badkamerklassieker. Talis Classic kranen zijn echter wel voorzien van de nieuwste technologische innovaties die je zullen verrassen. De Hansgrohe Talis Classic kranenserie voor de badkamer wordt verder nog gekenmerkt door:

  • Slanke cilindrische basisvormen
  • Klassieke, tijdloze geometrie
  • Fijne details, rondingen en subtiele lijnen
  • Een rustig vormenspel

Technologische innovaties

Hansgrohe Talis Classic kranen voor de badkamer beschikken over technologische innovaties die je dagelijkse verzorgingsroutine makkelijker maken. EcoSmart technologie begrenst de waterstroom om water én energie te besparen zonder dat het comfort of de kracht van de waterstraal vermindert. QuickClean technologie helpt je om kalk en vuil eenvoudig te verwijderen. AirPower technologie voegt lucht toe aan de waterdruppels voor een nog zachter gevoel op de huid.

ComfortZone

De Talis Classic kranenserie is in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Hierdoor kies je voor een kraan die het beste past bij je dagelijkse routine in de badkamer. Hansgrohe definieert de ideaal opgezette badkamerruimte als de ComfortZone. De ComfortZone van Hansgrohe wordt gevormd de bruikbare ruimte tussen de uitloop van de Talis Classic kraan en de wastafel. Je hebt een ruime keuze uit uitloophoogtes voor de meest optimale ComfortZone.

Hansgrohe Talis Classic Kranen bekijken

Ben je op zoek naar een badkamer- of wastafelkraan die nostalgie oproept en toch modern is? Dan is een Hansgrohe Talis Classic kraan perfect voor jouw wastafel of badkamer. Geniet van de subtiele lijnen, de fijne details en het praktisch gemak dat de Talis Classic kranenserie je te bieden heeft. Bekijk nu het assortiment Hansgrohe Talis Classic kranen op Saniweb.nl.