Hansgrohe PuraVida

De Hansgrohe PuraVida keukenkraan is een moderne kraan die sober design combineert met technisch vernuftige bediening. De naam van de kraan, PuraVida, verwijst naar het pure leven. Dit is precies wat de kranen proberen uit te stralen. De mix van deze unieke look met slimme functies zorgt ervoor dat deze kraan een ware eye-catcher is in de keuken. Wil jij ook zo’n kraan? Hieronder hebben wij de belangrijkste kenmerken van de Hansgrohe PuraVida voor je op een rij gezet.

79 producten
79 producten

Net even wat anders: de bedieningselementen van Hansgrohe Puravida

Met een keukenkraan van Hansgrohe PuraVida ben je verzekerd van hoog bedieningscomfort. De bedieningselementen zijn los van het kraanhuis geplaatst en hebben een eenvoudig design. Je hebt de keuze uit een elektrisch of traditioneel ééngreeps bedieningselement. Het elektrisch bedieningselement is een ronde knop waarmee je met drukken en draaien de temperatuur en de waterhoeveelheid regelt. Ledverlichting rond de knop geeft aan welke temperatuur het water heeft. Ook biedt het bedieningselement heetwaterbegrenzing, een reinigingsmodus en de mogelijkheid om de temperatuur en waterhoeveelheid van tevoren in te stellen. Bij het traditionele ééngreeps bedieningselement bepaal je de temperatuur en waterhoeveelheid met één sierlijke hendel.

Het pure design van Hansgrohe PuraVida

Hansgrohe PuraVida is ontworpen door het gerenommeerde bureau Phoenix Design en heeft een aantal designprijzen gewonnen. Opvallend aan de kraan is de simpele look en de naadloze overgangen tussen de vlakken. De Hansgrohe PuraVida is beschikbaar in zowel chroom als in Dualfinish: een mix van geborsteld rvs op het kraanhuis en een glanzend oppervlak aan de bovenkant.

Waar wil jij de de Hansgrohe PuraVida kraan?

Bij zowel de elektrische als de traditionele ééngreeps uitvoering van het bedieningselement bepaal jij waar deze komt te staan ten opzichte van de spoelbak. Wat handig is voor de een, hoeft immers niet te gelden voor de ander. Je kunt uit talloze combinaties kiezen waarbij jouw fysieke omstandigheden worden meegenomen. Ben je bijvoorbeeld links, dan kun je ervoor kiezen om het bedieningselement en de kraan links van de spoelbak te plaatsen.

Bekijk de kranen van Hansgrohe PuraVida

Is jouw interesse in deze unieke kraan gewekt? Kijk dan hier voor een overzicht van de producten van Hansgrohe PuraVida. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs garantie én gratis bezorging.