Hansgrohe Metris Classic

Hansgrohe Metris Classic kranen mogen zicht met recht moderne klassiekers noemen. Deze kranenserie is ontworpen met de charme van vroegere tijden en de techniek van morgen. Dit maakt de Hansgrohe Metris Classic kranen zo bijzonder. Het chromen oppervlak zorgt voor een hoogwaardige schittering in je badkamer.

1 product
  • Hansgrohe Metris Classic baduitloop Chroom

    0 reviews
    Adviesprijs 238,- 133,- Incl. BTW 105,- Korting
    Leverbaar
1 product

Moderne badkamerklassieker

Hansgrohe Metris Classic kranen hebben een slanke, hoge vorm die goed past bij zijn subtiele gebogen vormgeving en glanzende oppervlakken. Hansgrohe Metris Classic kranen stralen pure luxe en comfort uit en behoren mede hierom tot de moderne badkamerklassiekers:

  • Golvende, decoratieve lijnen.
  • Geometrische basisvormen zijn gecombineerd met klassieke elementen.
  • Gereduceerd design zonder opsmuk.

Klassieke vormen

Hansgrohe Metris Classic kranen zijn gemaakt voor mensen met een voorliefde voor individueel en klassiek design. De moderne interpretatie van het klassieke design is uniek. Een combinatie van nostalgische charme met trendsettende technologie zoals EcoSmart resulteert in een moderne klassieke kraan die waterbesparend werkt.

Praktisch en luxueus

De Hansgrohe Metris Classic kranenserie kenmerkt zich door praktische vormgeving en luxueuze uitstraling. Het praktisch karakter blijkt uit de grepen die zorgen voor perfect bedieningsgemak en volledig controle. Je stelt het watervolume en de watertemperatuur altijd eenvoudig in.

ComfortZone

De Metris wastafelmengkranen zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Hierdoor kan er gekozen worden voor een kraan die het beste bij je wensen en je dagelijkse praktijk past. Hansgrohe noemt dit je eigen ComfortZone. De ComfortZone van Hansgrohe definieert de bruikbare ruimte tussen de uitloop van de kraan. Er is daardoor altijd een Hansgrohe Metris Classic kraan die past bij jouw dagelijks gebruik.

Hansgrohe Metris Classic Kranen bekijken

Ben je op zoek naar een kraan die het gevoel van vroeger op moderne wijze terugbrengt? Dan is een Hansgrohe Metris Classic kraan perfect voor jou. Geniet van de volgende lijnen en het praktisch gemak dat deze kranenserie je te bieden heeft. Bekijk nu het assortiment Hansgrohe Metris Classic kranen op Saniweb.nl.