Grohe Zedra Touch

De Grohe Zedra Touch is een elegante en ingenieuze kraan voor de keuken. Het sierlijke design zorgt ervoor dat de Grohe Zedra Touch een mooie toevoeging is in jouw keuken. En door de EasyTouch-technologie is het nooit meer nodig om met vieze handen je kraan aan te raken. Kortom, door de Grohe Zedra Touch wordt het nog fijner om in de keuken te staan!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het design van Grohe Zedra Touch

De Grohe Zedra Touch heeft een elegant en functioneel design. Door de ronde vormen van de uitloop en de bedieningshendel is de kraan sierlijk en tegelijkertijd makkelijk bedienbaar. De uitloop van de kraan kan in 360° gedraaid worden zodat je overal makkelijk bij kunt. De kraan is beschikbaar in chroom en supersteel. Het laatste is een uitvoering die niet te onderscheiden is van roestvrij staal maar dan met een vriendelijker prijskaartje.

De ingenieuze EasyTouch-technologie

De ingenieuze EasyTouch-technologie zorgt ervoor dat de Grohe Zedra Touch zeer hygienisch is. Met een enkele aanraking van je onderarm of pols op de uitloop van de kraan zet jij de kraan aan of uit. Zo hoef je nooit met vieze handen de kraan aan te raken en voorkom je kruisbesmetting.

Welke Touch versie wil jij?

De Grohe Zedra Touch is beschikbaar in twee versies. Je kunt het Touch model kiezen met standaard koud water. Daarnaast heb je de keuze uit een model met de onderbouwthermostaat Grohtherm Micro. Wanneer je de kraan aanraakt kun je de temperatuur van het water aanpassen zonder dat je het risico loopt je handen te verbranden.

Bekijk de Grohe Zedra Touch

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze ingenieuze keukenkraan? Bekijk dan de Grohe Zedra Touch serie in onze webshop. Bij Saniweb ben je verzekerd van de laagste prijs en wordt jouw product gratis bezorgd.