Grohe Rainshower Rustic

Grohe Rainshower Rustic is een badkamerserie die bestaat uit verschillende hand- en hoofddouches. De douches van Grohe Rainshower Rustic hebben een klassieke stijl en passen daardoor perfect in nostalgische badkamers. De toegepaste innovatieve technieken zorgen voor uitstekende prestaties. Bovendien kun je gemakkelijk wisselen tussen de verschillende straalpatronen. Hierdoor ben je verzekerd van een douche met hét straalpatroon waar je aan toe bent. Genieten dus!  

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het assortiment van Grohe Rainshower Rustic

Het gehele assortiment van Grohe Rainshower Rustic bestaat uit een handdouche, twee hoofddouches en een douchestangset. De handdouche biedt drie verschillende straalpatronen waartussen je eenvoudig kan wisselen. De hoofddouches verschillen van elkaar qua stijl en het aantal straalsoorten. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur maak je hiertussen de juiste keuze. Kies voor de doucheset van Grohe Rainshower Rustic wanneer je je douche helemaal compleet wilt maken. Deze bestaat uit een handdouche, glijstang, doucheslang en zeepschaal.

De straalpatronen

De douches van Grohe Rainshower Rustic zijn uitgerust met drie verschillende straalpatronen. Zo kun je kiezen voor de heerlijke, zachte Rain straal. Deze geeft je het gevoel alsof je midden in een zomerse regenbui bent beland. De Jet straal is een volle, krachtige straal die je huid stimuleert. De Pure straal is daarentegen één brede, volle waterstraal. Hiermee verbeter je je bloedcirculatie.

Innovatieve Grohe technieken

Het design van Grohe Rainshower Rustic is afgewerkt met een speciale beschermingslaag, ook wel Grohe StarLight® genoemd. Deze laag is krasbestendig en zorgt voor een schitterende glans, zelfs na jarenlang dagelijks gebruik. De Grohe DreamSpray® technologie zorgt ervoor dat het water nauwkeurig en gelijkmatig verdeeld wordt over de sproeigaatjes.

Bekijk de producten

Wil jij ook genieten van de verschillende straalpatronen? Dan is een douche van Grohe Rainshower Rustic wellicht wat voor jou. De producten van deze serie kun je bekijken in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de laagste prijs en gratis bezorging.