Grohe Rainshower F-series

Grohe Rainshower F-series is een unieke doucheserie waarmee je de douche van je dromen kunt creëren. Wanneer je op zoek bent naar een douchesysteem dat zo min mogelijk ruimte inneemt, kun je je hart ophalen met Grohe Rainshower F-series. Zo kun je bijvoorbeeld uit het brede assortiment kiezen voor plafonddouches die met panelen naadloos in de doucheomgeving passen. Deze minimalistische douches zorgen niet alleen voor meer bewegingsvrijheid in de douche en daarmee meer comfort, maar staan ook prachtig in een moderne badkamer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het assortiment van Grohe Rainshower F-series

Zowel plafond-, hoofd-, als zijdouches zijn verkrijgbaar van Grohe Rainshower F-series. Je kunt kiezen uit verschillende maten, modellen en het aantal straalsoorten. Naar wat voor douche je ook op zoek bent, je vindt het ongetwijfeld in het aanbod van Grohe Rainshower F-series.

Hoogwaardige Grohe technologieën

Dat deze douches hoogwaardige prestaties leveren en optimaal gebruikersgemak bieden, is onder andere te danken aan innovatieve technologieën. Zo beschikt iedere set van Grohe Rainshower F-series over de Grohe DreamSpray® technologie. Deze technologie zorgt voor een perfecte verdeling van het water over de sproeigaatjes. Daarnaast zorgt FlowBalance ervoor dat iedereen kan genieten van een douche zoals hij/zij dat wilt. Met FlowBalance kun je namelijk heel eenvoudig de hardheid van de stralen bepalen.

Het prachtige design

Douches van Grohe Rainshower F-series zijn niet alleen een hoogwaardige kwaliteit, maar ook echt een plaatje om te zien. Dit wordt bevestigd door maar liefst vijf design prijzen. Internationaal wordt deze doucheserie dan ook zeer gewaardeerd.

Bekijk de producten

Wil jij graag je douche inrichten met producten van Grohe Rainshower F-series? Bekijk dan nu het gehele assortiment in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging. Ook kun je gebruik maken van ons montage team, wel zo gemakkelijk!