Grohe Power & Soul

Met Grohe Power&Soul Cosmopolitan ben je verzekerd van een douche die voldoet aan al jouw wensen. Of je nu graag wilt douchen met een harde straal die je huid stimuleert of juist graag wilt ontspannen met een zachte, masserende straal: het is allemaal mogelijk met Grohe Power&Soul Cosmopolitan. Deze doucheserie is de perfecte keuze wanneer je je moderne badkamer compleet wilt maken met een strak ontworpen douche van hoge kwaliteit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Innovatieve straalsoorten

Met Grohe Power&Soul Cosmopolitan heb je keuze uit twee tot vier innovatieve straalsoorten:

  • Rain: deze zachte, fijne straal voelt heerlijk aan en heeft een ontspannend effect.
  • Grohe Rain O2: lucht wordt bij deze straal in de douchekop van Grohe Power&Soul Cosmopolitan gezogen waardoor er grotere waterdruppels ontstaan. Hierdoor geniet je van een heerlijk brede straal.
  • Rain: iedere seconde gaan acht dynamische sproeiers één keer open en dicht waardoor er een ‘ademend’ effect ontstaat. Dit voelt aan als een ontspannende massage.
  • Rain: houd jij van een krachtige straal om bijvoorbeeld ’s ochtends even wakker te worden? Dan bevalt de Jet straal van Grohe Power&Soul Cosmopolitan jou vast.

Je wisselt eenvoudig van straalsoort met One-Click Showering. Concreet betekent dit dat je op de achterzijde van de handdouche en op de zijkant van de hoofddouche knoppen vindt die je direct toegang geven tot de gekozen straalsoort.

Ruim assortiment van Grohe Power&Soul Cosmopolitan

Uit het assortiment van Grohe Power&Soul Cosmopolitan kun je niet alleen kiezen uit drie formaten handdouches met twee tot vier straalsoorten, maar ook uit verschillende modellen douchestangsets. Daarnaast kun je ook kiezen voor de 190 mm hoofddouche met vier straalsoorten. Alle douches kenmerken zich door de cilindrische vorm en de prachtige details.

Bekijk de producten

Wil jij graag genieten van een douche die je snel en eenvoudig kan instellen naar jouw persoonlijke voorkeur? Bekijk dan alle producten van Grohe Power&Soul Cosmopolitan in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de laagste prijs garantie en gratis bezorging.

Grohe Essentials bekijken

De Grohe Essentials accessoires serie vind je in onze webshop. Op Saniweb.nl zijn alle sets en losse accessoires uit deze stijlvolle serie overzichtelijk weergegeven. Saniweb.nl is dé webshop voor een stijlvolle, comfortabele en complete badkamer.